NLFR

Platform voor de metaal- & staalverwerkende industrie
Terug naar overzicht

MAKE!

MAKE! is leverancier van topkwaliteit metaalbewerkingsmachines voor seriematige productie. Als een van de weinige specialisten kunnen u adviseren m.b.t. productiemiddelen, (flexibele) productieautomatisering, gereedschappen en bewerkingstechnologie.

De fabrikanten die wij vertegenwoordigen zijn o.a. Manurhin, Miyano, Mori-Say en Pfiffner. Met de machines van deze fabrikanten, die voor een deel tot de wereldtop behoren, leveren wij productieoplossingen, waarmee aanzienlijke rendements­verbeteringen in de verspanende productie kunnen worden gerealiseerd.

Om de continuïteit van uw productie te kunnen waarborgen beschikken wij over een eigen servicedienst. Wij bieden een accurate dienstverlening gericht op het verhelpen van storingen, inbedrijfstelling en preventief onderhoud, maar ook op machineverhuizingen en revisie van metaal­bewerkings­machines.

Met ons leveringsprogramma, onze know-how, uitstekende faciliteiten en het streven naar perfectie heeft MAKE! zich de afgelopen jaren in deze markt tot een volwassen speler ontwikkeld.

Wij beschikken over een moderne bedrijfsruimte in Drunen met ruime faciliteiten voor training en machinedemo’s.

Wij zijn aangesloten bij de Federatie Productie Technologie.

MAKE! Machining Technology B.V.

algemene informatie

Services Metaalbewerkingsmachines Adres Antonie van Leeuwenhoekweg 18
5151 DV Drunen
Nederland
Telefoonnummer +31-(0)416-320068 E-mailadres [email protected] Website make-mt.nl

kaart

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.