Platform voor de metaalverwerkende industrie

NL | FR

Terug naar overzicht

Metaalconstructie Vanderscheuren

Metaalconstructie Vanderscheuren nv werd genoemd naar de stichter Daniël Vanderscheuren. In de laatste 60 jaar is Metaalconstructie Vanderscheuren nv uitgegroeid  tot een vooraanstaand toeleveringsbedrijf. 

Vandaag zijn onze klanten zowel grote internationale bedrijven als KMO’s. Vanderscheuren is gespecialiseerd in de productie van kwalitatief hoogstaande producten voornamelijk voor de industriële machinebouw. Dankzij de combinatie van verspaning, plaatwerk en een montage afdeling kunnen wij de klant een totaalpakket aanbieden. Wij garanderen hoogtechnologisch precisiewerk met een flexibele en gepersonaliseerde aanpak.

Divisie VEF

Verdere uitbreiding naar one-stop-shop
Sinds begin 2018 is VEF deel van Vanderscheuren. VEF biedt een grote meerwaarde op vlak van stukwerk en kleine series. VEF is specialist in het maken en herstellen van cilinders. Hierdoor is de implementatie een sterke aanvulling om een nog breder aanbod aan onze klanten te kunnen bieden.

VDS Team

Bij Vanderscheuren krijgen mensen kansen
Bij ons staan mensen centraal en iedereen krijgt mogelijkheden om zichzelf te ontplooien. Een VDS’er is nauwkeurig, eerlijk en een harde werker maar daarnaast ook een levensgenieter. We werken samen als team aan een mooi verhaal waarin iedereen belangrijk is rekening houdend met ieders interesses en capaciteiten.

bedrijfsfoto's

algemene informatie

Adres Heernisse 7
8600 Diksmuide
België
Telefoonnummer +32 51 51 00 35 E-mailadres info@vanderscheuren.be Website vanderscheuren.be/ btw nummer BTW BE 0413 787 944

kaart

Gerelateerde artikelen

    Stuur ons een bericht

    Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

    Details