NLFR

Platform voor de metaal- & staalverwerkende industrie
Terug naar overzicht

Metaalconstructie Vanderscheuren

Metaalconstructie Vanderscheuren nv werd genoemd naar de stichter Daniël Vanderscheuren. In de laatste 60 jaar is Metaalconstructie Vanderscheuren nv uitgegroeid  tot een vooraanstaand toeleveringsbedrijf. 

Vandaag zijn onze klanten zowel grote internationale bedrijven als KMO’s. Vanderscheuren is gespecialiseerd in de productie van kwalitatief hoogstaande producten voornamelijk voor de industriële machinebouw. Dankzij de combinatie van verspaning, plaatwerk en een montage afdeling kunnen wij de klant een totaalpakket aanbieden. Wij garanderen hoogtechnologisch precisiewerk met een flexibele en gepersonaliseerde aanpak.

Divisie VEF

Verdere uitbreiding naar one-stop-shop
Sinds begin 2018 is VEF deel van Vanderscheuren. VEF biedt een grote meerwaarde op vlak van stukwerk en kleine series. VEF is specialist in het maken en herstellen van cilinders. Hierdoor is de implementatie een sterke aanvulling om een nog breder aanbod aan onze klanten te kunnen bieden.

VDS Team

Bij Vanderscheuren krijgen mensen kansen
Bij ons staan mensen centraal en iedereen krijgt mogelijkheden om zichzelf te ontplooien. Een VDS’er is nauwkeurig, eerlijk en een harde werker maar daarnaast ook een levensgenieter. We werken samen als team aan een mooi verhaal waarin iedereen belangrijk is rekening houdend met ieders interesses en capaciteiten.

bedrijfsfoto's

algemene informatie

Services Toelevering Adres Heernisse 7
8600 Diksmuide
België
Telefoonnummer +32 51 51 00 35 E-mailadres [email protected] Website vanderscheuren.be/ btw nummer BTW BE 0413 787 944

kaart

Gerelateerde artikelen

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.