NLFR

Platform voor de metaal- & staalverwerkende industrie
Terug naar overzicht

Murrelektronik

Murrelektronik is een toonaangevende onderneming in het ontwikkelen en maken van decentrale automatiseringstechniek voor machines en installaties. Murrelektronik richt zich op vier kerngebieden: stroomvoorziening, interfaces, aansluitkabels en IO-systemen.

Uniek zijn de innovatieve kwaliteitsproducten, het uitgesproken oog voor de klant en de markt. De oplossingen maken uw machines en installaties beter. Wie inzet op Murrelektronik krijgt een betere marktpositie.

Wat Murrelektronik drijft is de vraag hoe de automatisering van machines en installaties eenvoudiger, sneller en voordeliger kan. Ze helpen de klanten van enkel ader uitbedrading naar oplossingen zonder schakelkast.

Zero cabinet – optimaal decentraliseren

Murrelektronik verplaatst componenten uit de schakelkast naar het industriële veld. Daardoor zijn de installatieconcepten transparant, gebruiksvriendelijk en voordelig. Dat komt de concurrentiepositie van de klanten ten goede en het is een belangrijke stap op de weg naar Industrie 4.0.

Stekkerbare verbindingen, waarom iets anders gebruiken?

De kabels en connectoren zijn stekkerbaar. Zo bespaart u kostbare installatietijd en maakt u veilige, storingsvrije en betrouwbare verbindingen. Murrelektronik is marktleider in aansluittechniek, met een haast grenzeloze veelvoud aan kabeltypes, kleuren en aansluitbouwvormen. De M8- en M12-connectoren zijn er net zoals de ventielstekkers in een voorgeconfectioneerde uitvoering en nagenoeg in alle kabellengtes. Praktische adapters en T-stukken verhogen de flexibiliteit. De momentsleutel is een praktisch hulpmiddel en zorgt voor gegarandeerd dichte verbindingen. Bij ventielstekkers zijn LED en demping vaak geïntegreerd, dit zorgt voor een storingsvrije installatie.

Maximale beschikbaarheid van installaties

Preventieve en gedetailleerde diagnose levert een schat aan informatie op. Samen met de hoge kwaliteit van de producten weet u zeker dat machines en installaties zo lang mogelijk meegaan. Het break-even-point wordt snel bereikt, en dat is weer goed voor je concurrentiepositie – en die van uw klanten.

Al meer dan 40 jaar heeft Murrelektronik ervaring in de meest uiteenlopende branches. Ze ontwikkelen niet alleen oplossingen, maar maken ze ook op maat voor alle denkbare automatiseringssystemen.

Wanneer Murrelektronik de knowhow koppelt aan uw vakkennis wordt de beste oplossing voor uw machines en systemen gevonden.

bedrijfsvideo

algemene informatie

Services AutomatiseringBekabeling Adres Noorderlaan 147-b9
2030 Antwerpen
België
Telefoonnummer +32 (0)52 33 98 55 E-mailadres [email protected] Website murrelektronik.be

kaart

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.