NLFR

Platform voor de metaal- & staalverwerkende industrie
Terug naar overzicht

NovioStaal

NovioStaal: gespecialiseerd in plaat- en bandstaal.

We luisteren, adviseren en leveren tenslotte het meest geschikte plaat- of bandstaalproduct. Voor vlakke staalproducten in alle soorten, maten en kwaliteiten is NovioStaal dé betrouwbare en ISO-9001 gecertificeerde leverancier. Zelfs als u behoefte heeft aan een product in een afwijkende soort, maat of hoeveelheid, pakken wij die uitdaging graag met beide handen aan.

NovioStaal hecht veel waarde aan langdurige relaties met zowel klanten als leveranciers. Samen met de gegarandeerde kwaliteit vormt dat al ruim 20 jaar de basis van ons bedrijf.

NovioStaal is in de Benelux exclusief agent voor Bandstahl Service Hagen (BSH) & Bandstahl Schulte & Co (BSC). Dankzij een prima service en uitstekende kwaliteit hebben deze twee partners in een zeer sterk concurrerende staalmarkt al jaren een goede reputatie als betrouwbare leverancier.

BSH is een grote producent van geslit bandstaal warmgewalst, koudgewalst respectievelijk Sendzimir verzinkt en daarmee een belangrijke leverancier van de automobielindustrie en haar toeleveranciers.

BSC is een veelzijdige fabrikant van hoogwaardig bandstaal in diverse kwaliteiten met specifieke eisen inzake oppervlaktestructuur, toleranties en kantenuitvoeringen. Deze partner levert koudgewalst bandstaal met bijzondere specificaties voor (fijn)stanswerk ten behoeve van bijvoorbeeld de automobiel- en transportindustrie.

Weervast plaatstaal / Cortenstaal op uw gewenste lengtemaat
Daarnaast beschikt NovioStaal over de meest uitgebreide voorraadsortering weervast plaatstaal (COR-TEN A® en S355J0WP) van Nederland die binnen 1 á 2 werkdagen na opdracht te leveren zijn. Buiten de standaard voorraad afmetingen in COR-TEN A® en S355J0WP bieden wij u ook de mogelijkheid om Cortenstaal platen op uw gewenste lengte en soms zelfs breedtemaat te leveren. Het unieke leverprogramma biedt mogelijkheden om platen af te rollen vanaf 0,6 t/m 20 mm dikte. Tevens beschikken wij over een ruime sortering kwarto platen weervast staal in diktes 6 t/m 120 mm.

algemene informatie

Services Plaat- en bandstaal Adres Bijsterhuizen 5143
6604 LX Wijchen
Nederland
Telefoonnummer +31 (0)24-6750840 E-mailadres [email protected] Website noviostaal.nl

kaart

Gerelateerde artikelen

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.