NLFR

Platform voor de metaal- & staalverwerkende industrie
Terug naar overzicht

Phibo Industries bv

Uw totaalleverancier

Phibo Industries engineert manuele en gerobotiseerde droog– en natstraalinstallaties. Tijdens het ontwerp staan duurzaamheid, veiligheid en hygiënisch design ​​centraal. Naast deze straalinstallaties worden ook alle bijhorende verbruiksgoederen, persoonlijke beschermingsmiddelen en diensten aangeleverd.

Het Europees gepatenteerd SUBLIMOTION-process®

SUBLIMOTION-process® is een duurzame en efficiënte oppervlaktebehandeling voor roestvast staal die resulteert in een optimale corrosieresistentie én reinigbaarheid. Dit zijn cruciale eigenschappen in streng gereguleerde sectoren zoals de voedingsindustrie, elektronica, farmaceutica en andere kritische sectoren.

Afhankelijk van de toepassing bieden we verschillende procesmachines aan. Voor bedrijven die vooral kleine onderdelen als enkelstuk of in kleine series bewerken, volstaat de handprocescabine. Voor het grotere seriewerk of de behandeling van stukken met grotere afmetingen stellen we een manueel of gerobotiseerd procesplatform voor met eventuele geautomatiseerde aan- en afvoer van stukken.

Er is echter ook een hybride oplossing, waarbij men op eenzelfde platform zowel manueel als gerobotiseerd kan werken. Schakelen tussen de twee modi is uitermate eenvoudig, snel en on the spot. Het SUBLIMOTION-process® is trouwens modulair waardoor de configuratie op de wensen van de klant kan worden afgestemd en op de wensen van de klant kan meegroeien.

www.sublimotion-process.be

bedrijfsvideo

algemene informatie

Services procesmedia en toebehorenTechnologische oppervlaktebehandelingsinstallaties Adres Nieuwe Pontstraat 23
9600 Ronse
België
Telefoonnummer 055/219899 E-mailadres sales@phibo.be Website phibo.be

kaart

Gerelateerde artikelen

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details