NLFR

Platform voor de metaal- & staalverwerkende industrie
Terug naar overzicht

Pollers

Gedreven door de passie voor metaalbewerking groeide een eenmanszaak van de jaren vijftig uit tot het Pollers van vandaag. Een hedendaagse onderneming met zo’n 30 werknemers, gespecialiseerd in het toeleveren van mechanische onderdelen, halffabricaten en complete machines. Hierbij wordt het volledige proces, van basismateriaal tot en met montage in – huis, door ons verzorgd.

Herman en Carlo Pollers vormen als 3de generatie het management, dat sinds 2017 versterkt werd door Jeroen Kums. Als zelfstandig ingenieur in de machinebouw werkte Jeroen meer dan 10 jaar samen met Pollers. De jarenlange ervaring van Herman en Carlo, samen met de knowhow van Jeroen, vormen een garantie voor de toekomst.

Om aan de (alle) verwachtingen en eisen van onze klanten te voldoen, investeren wij voortdurend in onze medewerkers en machinepark. Op deze manier streven wij naar langdurige samenwerkingen, die gebaseerd zijn op kwaliteit, wederzijds vertrouwen en respect. Het realiseren van uw idee staat daarbij steeds centraal.
Het behalen van een ISO9001-certificaat bevestigt onze inspanningen.

algemene informatie

Services PlaatbewerkingHerstellingencnc verspaningLaswerkenLakwerkenRevisie Adres Dellestraat 3
3550 Heusden-Zolder
België
Telefoonnummer +32 (0)13 35 53 55 E-mailadres info@pollers.be Website pollers.be

kaart

Gerelateerde artikelen

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details