Platform voor de metaalverwerkende industrie

NL | FR

Terug naar overzicht

Q-Fin Quality Finishing Machines

Innovatie zit in ons bloed!

Bij Q-Fin Quality Finishing Machines ontwikkelen, bouwen en verkopen we oplossingen voor het ontbramen, afronden en finishen van metalen plaatdelen en het afzuigen van slijpstof.

Q-Fin is ontstaan uit de overtuiging dat de ideale ontbraammachine nog niet bestond, vanuit daar zijn we steeds doorgegaan met innoveren. Wij doen het graag anders… omdat het volgens ons beter kan. Hollandse kennis, kunde en vakmanschap. Al onze machines worden volledig in eigen huis ontwikkeld en vervaardigd met enkel A-componenten. Kortom, een Nederlands product om trots op te zijn!

Faciliteren van gebruikers
Q-Fin fungeert als kenniscentrum voor slijp- en ontbraamtechniek. Bestaande klanten kunnen bij ons terecht voor advies over de juiste borstels en schuurbanden of informatie over het slijpen met de juiste druk. Nieuwe klanten kunnen in ons kenniscentrum onze machines testen of wij brengen hen in contact met onze referenties. Tevreden klanten, daar draait het om bij Q-Fin Quality Finishing Machines.

Innoveren en ontwikkelen
De technische en praktische kennis binnen de Q-Fin organisatie gebruiken wij voor het ontwikkelen, fabriceren en verkopen van innovatieve ontbraam- en aanverwante machines. Als organisatie zijn wij continu bezig met het doorontwikkelen van onze machines en het verzamelen van technische data. Op basis hiervan breiden wij ons kennisniveau steeds verder uit en optimaliseren wij onze machines. Middels het bouwen en innoveren van superieure machines qua snelheid, keuze in finishmogelijkheden en het bieden van een hoge servicegraad willen wij de klant aan ons binden en hen het Q-Fin partnerschap bieden.

Showroom
Q-Fin B.V. is in 2013 opgericht door Anton Bax en Koen de Waard. Sinds juli 2017 zijn wij gevestigd aan de Wilgenakker 8 te Bergeijk. Hier hebben wij onze machines werkend opgesteld staan en kunnen klanten op afspraak de nabewerkingen van hun eigen producten testen. Momenteel werken wij met 35 enthousiaste mensen en met de toenemende bekendheid van de kwaliteit van onze machines groeit ons team met ons mee. Innoveren, grenzen verleggen en groeien.

bedrijfsvideo

bedrijfsfoto's

algemene informatie

Adres Wilgenakker 8
5571 SJ Bergeijk
Nederland
Telefoonnummer +31 (0)497 581 018 E-mailadres info@q-fin.nl Website q-fin.nl

kaart

Gerelateerde artikelen

    Stuur ons een bericht

    Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

    Details