NLFR

Platform voor de metaal- & staalverwerkende industrie
Terug naar overzicht

TOPSOLID Belgium

TOPSOLID is wereldleider in de ontwikkeling en implementatie van CAD/CAM pakketten.

Als je op zoek bent naar een volledig geïntegreerd, flexibel CAD/CAM systeem waarbij aanpassingen van ontwerpen rechtstreeks gelinkt zijn aan de productie, aarzel niet langer.

Importeren  – exporteren van files , aanpassen van ontwerpen , aanmaken van geometrie, opbouwen van know-how in uw bedrijf , controle over operaties en machines,  genereren van alle technische documenten voor atelier van 2D tekeningen, stuklijsten tot set up sheets.

Wij hebben de oplossing om de tijd en kosten tot het minimum te herleiden van de ontwerpfase tot de uiteindelijke productie.

Panasonic, Safran, Legrand, DCNS, GE, Sanyo, Sidel en duizenden andere over de gehele wereld hebben reeds gekozen om hun productie te automatiseren en te integreren. Dit deden ze via de implementatie van een echte digitale ketting die feilloos ontwerp-, productie- en beheerssystemen met elkaar verbindt en gebruik makend van de best beschikbare technologie.

De TopSolid software wordt verdeeld en ondersteund door ons TOPSOLID Belgium team. De aankoop van TopSolid is namelijk niet het einde van onze samenwerking. We willen dat al onze klanten optimaal gebruik kunnen maken van onze oplossingen en zetten daarom in op  een langdurige samenwerking. Bij ons kan je steeds rekenen op een degelijke ondersteuning, kwaliteitsvolle opleidingen en  dat allemaal met de bijbehorende (glim)lach.

Het team

Ons 10-koppig team bestaat uit een mix van gemotiveerde mensen van zowel binnen als buiten de sector. Naast kennis van TopSolid staat communicatie en klantgerichtheid bij ons centraal. We helpen de klant met het bereiken van zijn doelen ook voorbij onze software.

De producten

  • TopSolid’Steel: dé tekensoftware voor alle soorten staalconstructies:  sneller ontwerp, werkvoorbereiding en productie van al uw verschillende projecten.
  • TopSolid’Design: complexe assemblies in record tijd ontwerpen
  • TopSolid’Cam: globale oplossing voor frezen, draaien, draai-freesbanken en draadvonkerosie

bedrijfsfoto's

algemene informatie

Services Software Adres Ternatstraat 4
1742 Ternat
België
Telefoonnummer +32 2 582 72 64 E-mailadres [email protected] Website topsolid.be

kaart

Gerelateerde artikelen

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.