NLFR

Platform voor de metaal- & staalverwerkende industrie
Terug naar overzicht

Tungsten Robotics

TOTAALOPLOSSING ROBOTCEL VOOR LASSEN EN SNIJDEN IN ELK BEDRIJF.

Bent u ervan overtuigd dat robotica enkel een optie is voor grote productiebedrijven? Dit is niet langer het geval! Dankzij het robotcel totaalsysteem van Tungsten Robotics liggen robotlassen, lasersnijden of plasmasnijden ook voor u binnen handbereik.

Demo aanvragenALL-IN ROBOT

Tungsten Robotics ontwikkelt ready to use robotcellen van superieure kwaliteit, die intuïtief te bedienen zijn en exact op maat van uw bedrijf worden gemaakt. Tungsten Robotics biedt u de mogelijkheid tot een toegankelijke investering in cad cam automatisering, zoals een lasmachine, lasrobot of plasmasnijder.  

SOFTWARE

Tungsten Robotics ontwikkelt zelf zijn cad cam en robot software. Zo garanderen wij een flexibele, vlot beheersbare en intuïtieve bediening van uw robotica. Alle interfacing tussen lasrobot, plasmasnijder en lasbron wordt via een gecentraliseerd programma aangestuurd.

WELDING SOURCE

Tungsten Robotics brengt de verbinding tussen de lasbron en lasrotbot voor u tot stand en staat daarnaast in voor de configuratie van uw robotica. Het inlezen van uw lasrobot en lasbron in de cad cam software, de Robotmaster V7, nemen wij volledig voor onze rekening. Zo kunt u na de installatie van uw robotcel meteen aan de slag.

CUSTOM MADE CELL

Tungsten Robotics biedt u eveneens de mogelijkheid om uw robotcel op maat te laten maken. We stemmen onze robotica zonder problemen af op de beschikbare ruimte binnen uw productiesite. Ook hier nemen we het inlezen van de op maat gemaakte delen van uw robotcel in de cad cam software volledig voor onze rekening.

TOEBEHOREN

Tungsten Robotics voorziet zelf alle toebehoren die nodig zijn om uw robotcel operationeel te maken. Zo leveren wij de elektrische sturing en de bedieningszuil van uw robotica, maar ook lichtschermen en hekwerk. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor diverse andere toebehoren voor robotlassen en plasmasnijden, zoals plasmasnijtafels, lastafels, manipulators, kalibertools, enz.AANPASBAAR AAN UW NODEN

De robotica oplossingen van Tungsten Robotics kunnen worden aangepast aan de beschikbare ruimte van uw productiesite. Door middel van een modulaire opbouw zijn wij in staat een robotcel te ontwikkelen op maat van uw specifieke behoeften.

CONSULTANCY & TRAININGEN

Bij Tungsten Robotics leiden we uw lasrobot operatoren in een mum van tijd op tot multitaskende vakspecialisten. Vanaf het moment dat de operator vertrouwd is met onze robotica, zal hij in staat zijn om simultaan verschillende lasmachines of plasmasnijders te bedienen.

Lees meerTURNKEY CONSULTANCY

Plaatsbezoek

Indien u er voor kiest uw robotica bij Tungsten Robotics te laten ontwikkelen, brengen we standaard een bezoek aan uw productiesite. Zo kunnen we samen met u de situatie inschatten en beoordelen.

Configuratie

De configuratie van uw robotica bepalen we bij Tungsten Robotics steeds in samenspraak. We selecteren samen met u de componenten voor een optimale samenstelling van uw robotcel.

Levering en installatie

De volledige installatie en ingebruikname van de robotcel wordt verzorgd door Tungsten Robotics.

Opleidingen

We voorzien voor uw personeel een grondige training en opleiding tot robot operator. Hierbij komt het gebruik van onze cad cam software uitgebreid aan bod.

Support

Tungsten Robotics staat voor u klaar wanneer er zich problemen voordoen of wanneer u nog vragen heeft. We kunnen u dankzij remote access vanop afstand begeleiden en zo oplossingen aanreiken.

Neem contact op

bedrijfsvideo

algemene informatie

Services Lassen & snijden Adres Hondeweg 18c
8820 Torhout
België
E-mailadres info@tungstenrobotics.be Website tungstenrobotics.be

kaart

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details