NLFR

Platform voor de metaal- & staalverwerkende industrie
Terug naar overzicht

Van Hoorn Machining

Opgericht in 1995 en gestart als servicepartner voor de verspanende industrie.

Wij hebben ons gespecialiseerd op het gebied van zaagbewerking en materiaalopslag en zijn de trotse importeur van de Duitse top-producenten KASTO en WIKUS. Met meer dan 3500 geleverde machines en opslag- systemen in de Benelux hebben we de kennis en ervaring om samen met u de beste keuze te maken voor een duurzaam en kwalitatief hoogwaardig productieproces.

Vanuit onze vestigingen in Veldhoven en Antwerpen bieden wij de Nederlandse en Belgische markt de oplossing voor elke vraag op het gebied van zaagbewerking en de opslag van materialen.

KWALITEIT
Kwaliteit op de eerste plaats. Onze kwalitatief hoogwaardige producten garanderen een duurzaam en kwalitatief hoogwaardig productieproces.

SERVICE
Service in de breedste zin van het woord. Voor regulier onderhoud of een eventuele storing, onze speciaal opgeleide servicemonteurs staan voor u klaar.

ADVIES
Onze mensen geven u advies op maat. Of het gaat om de keuze voor een nieuwe machine, zaagadvies  of een volledig geautomatiseerd magazijn. Wij helpen u graag verder.

KENNIS
Door onze ruime ervaring en kennis zijn wij uitstekend in staat om u als klant verder te helpen. Is er behoefte aan aanvullende technische informatie of scholing voor uw medewerkers? Wij delen onze kennis graag, zodat u altijd het maximale resultaat behaald uit de mens, machine en gereedschap.

GEMAK
Wij maken het u graag gemakkelijk. Voor onze klanten houden we de gewenste gereedschappen, smeermiddelen en andere toebehoren op voorraad zodat u altijd verzekerd bent van continuïteit binnen uw productie.

ONZE PRODUCTEN
Wij bieden u een compleet pakket van industriële zaagmachines, opslagsystemen en toebehoren. Als trotse importeur van de Duitse top producenten KASTO en WIKUS bieden wij u alles voor een kwaliteit hoogwaardig productieproces.

bedrijfsvideo

algemene informatie

Services MetaalbewerkingsmachinesVerspaningsmachines Adres De Keyserlei 50-60
2018 Antwerpen
België
Telefoonnummer +32 (0)330-49548 E-mailadres [email protected] Website vanhoornmachining.com

kaart

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.