NLFR

Platform voor de metaal- & staalverwerkende industrie
Terug naar overzicht

Voortman Steel Machinery

Voortman Steel Machinery maakt high-end staalbewerkingsmachines met geïntegreerde bedrijfssoftware, die uw productieproces automatiseren en optimaliseren. Meer dan 50 jaar ervaring betekent dat Voortman oplossingen kan bieden voor elk type project. Voortman ontwikkelt voortdurend nieuwe machines en software oplossingen om aan de toenemende eisen van de industrie te voldoen. Met internationale vestigingen voor verkoop en service werken we van begin tot eind nauw met u samen en komen we tot maatwerkoplossingen voor uw uitdagingen, zodat u uw doelen realiseert op het gebied van staalbewerking.

V310

De Voortman V310 kan volautomatisch hardmetaalboren, 3D bevel snijden en daarnaast ook volledige contouren frezen. VACAM Scheduling en Buffering stellen u in staat alle processen onbemand uit te voeren. De V310 maximaliseert de productiviteit en uptime, waarbij een dashboard waardevolle informatie geeft over de voortgang van bewerkingen.

Wij zijn experts in het boren van staal en geloven daarom dat onze V310 een unieke positie heeft in de huidige plaatbewerkingsmarkt. Onze ontwikkelaars gaan tot het uiterste om een verscheidenheid aan innovatieve en doordachte oplossingen te creëren. Ieder compleet product dat van de V310 afkomt houdt verband met onze drie hoofddoelstellingen:

  • Hoge kwaliteit met minimale nabewerking;
  • Sterke mate van automatisering en procesintelligentie;
  • Aanzienlijke verlaging van productiekosten en manuele fouten.

Onze geavanceerde VACAM Software automatiseert de plaatproductie en biedt real-time feedback, waardoor onbemand werken zeer toegankelijk is. De Voortman V310 maakt het mogelijk opdrachten te clusteren, meerdere platen te bufferen en de onbemande modus te activeren om handmatige interventies voor langere periodes te omzeilen.

V630

De Voortman V630 profielboormachine biedt een hoge productiviteit met zijn drie onafhankelijke boorkoppen. De jarenlange bewezen prestaties van deze machine spreken voor zich. Het is een van de meest economische keuzes ter ondersteuning van boor-, frees- en markeerbewerkingen.

De Voortman V630 is met zijn 3 onafhankelijke boorkoppen de perfecte oplossing om de productiviteit in uw werkplaats te verhogen. Het is in staat om zowel flenzen als het lijf gelijktijdig te bewerken, wat arbeidsuren en bedrijfskosten vermindert. Elke boorkop heeft een automatische gereedschapswisselaar met zes gereedschapsposities voor diverse taken zoals boren, frezen, tappen, verzinken, lay-out markeren en centerpunt markeren.

V807

Ravelingen, boutgaten, sleuven, inkepingen, lasnaadvoorbereidingen en lay-out markeringen – de Voortman V807 kan het allemaal in één keer bewerken, met de mogelijkheid om alle vier de zijden van het materiaal met een uitzonderlijke snelheid en nauwkeurigheid te bereiken. De V807 combineert al deze functies om een groot economisch voordeel te behalen ten opzichte van boor-, frees-, zaag-, pons-, knip- en lay-out markeermachines. Door deze processen te combineren in een “do-it-all machine” wordt de ROI sneller bereikt en is er minder vloeroppervlak nodig in uw werkplaats.

bedrijfsvideo

bedrijfsfoto's

algemene informatie

Services Staalbewerkingsmachines Adres Ozonstraat 1
7463 PK Rijssen
Nederland
Telefoonnummer +31 (0)548 536 373 E-mailadres info@voortman.net Website voortman.net/nl/

kaart

Gerelateerde artikelen

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details