NLFR

Platform voor de metaal- & staalverwerkende industrie
Terug naar overzicht

Welding Company

Welding Company: Verkoop en verhuur van lasapparatuur en specialist in oplossingen.

Welding Company is een toonaangevende specialist in lasapparatuur en oplossingen. Het bedrijf uit Schelle in België en Lexmond in Nederland verdeelt een ruim aanbod aan geavanceerde machines inclusief toebehoren en verbruiksmaterialen. Wij zijn gespecialiseerd in oplossingen: Onze betrokkenheid in grote projecten wereldwijd in de offshore, olie & gas en dikwandige staal industrie toont onze bekwaamheid.

Welding Company positioneert zich met zijn heel eigen doorgedreven technische service, de snelle assistentie wanneer het dan toch even fout loopt en de korte leveringstermijnen. Het gaat om een totaalconcept dat laskwaliteit vooropzet, verkorte productietijd en verlaagde kosten.

Steeds meer klanten geven er de voorkeur aan om bepaalde toestellen op tijdelijke basis te huren. Ze gaan daarbij uit van de ervaring die de hooggeschoolde technici van Welding Company in al die jaren bijeen gewerkt hebben. Machines die verhuurd worden ondergaan in dit opzicht immers een reeks uitgebreide testen in de werkplaats. De lasapparaten, stroomaggregaten, compressoren of inductieve warmtebehandelingsmachines kunnen vanuit het verhuurcenter meteen ingezet worden in het productieproces en garanderen de klant een lang termijn bedrijfszekerheid.

Wie dringend een vervang- of huurtoestel nodig heeft kan in vele gevallen nog dezelfde dag beleverd worden. Het gaat erom de klanten een zelfzeker gevoel mee te geven. De machines worden optimaal op punt gezet en garanderen een geperfectioneerd verloop van het productieproces. Bij Welding Company kan je ook terecht voor de verdere inrichting van de werf met verlichting, werfkasten, verlengkabels, stroomaggregaten en alle nodige gereedschappen.

Welding Company tekent in voor topkwaliteit voor alles wat met lassen te maken heeft.  Het commercieel aanbod omvat internationale merknamen als de las- en inductie-apparatuur van het Miller, de hoogtechnologische orbitaal lasmachines van Orbitalum, de Mig-orbitaal machine Firefly, de lastractoren van Gullco, ook compressoren, stroomaggregaten en een volledig gamma aan manipulatie machines, lasrook afzuiging en het allernieuwste in ons aanbod is de innovatieve TIP-TIG-lasproces.

Kortom, Welding Company levert topkwaliteit voor projecten in alles wat een lasser nodig heeft!

bedrijfsfoto's

algemene informatie

Services Lassen & snijden Adres Brandekensweg 6
2627 Schelle
België
Telefoonnummer +32 03 880 81 80 E-mailadres [email protected] Website weldingcompany.be/

kaart

Gerelateerde artikelen

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.