Platform voor de metaalverwerkende industrie

NL | FR

Terug naar overzicht

Wouters Cutting & Welding BV

Continuïteit in uw productie is ons voornaamste streefdoel. Om stilstand te beperken, beschikken we over een sterk opgeleid team van service engineers en techniekers. Zij zorgen voor het nodige preventieve onderhoud van uw machine en staan bovendien klaar wanneer er een dringende interventie nodig is.

Wouters Cutting & Welding beschikt over een hecht team, waarbij elk teamlid zijn eigen unieke expertise heeft en zo een onmisbare schakel vormt in het geheel. Ons team bestaat uit:

 • Administratieve medewerkers
 • Sales Engineers
 • Project Engineer
 • Service Engineers
 • Techniekers

Onze medewerkers worden met regelmaat opgeleid om hun kennis over de nieuwste ontwikkelingen en mogelijkheden aan te scherpen.

Door het innovatieve karakter van onze partners, zijn we als bedrijf gegroeid in de verschillende technologieën. Hierdoor mogen we ons al 25 jaar toonaangevend leverancier van snij- en lastechniek noemen. We behouden deze reputatie door continu bij te scholen om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen.

Onze bedrijfsvisie is dat wij voor elke klant een advies op maat verzorgen. U kiest daarom niet letterlijk een machine of product uit een catalogus, maar wij luisteren eerst graag naar uw verwachtingen en mogelijkheden. Daarop gaan we samen bekijken welke oplossing het beste aansluit bij uw wensen.

U kunt altijd terecht bij onze service engineers voor een opleiding op maat. Zo wordt u van A tot Z getraind in de besturing, software en mogelijkheden van uw machine.

bedrijfsfoto's

algemene informatie

Adres Treskesdijk 9
B-2300 Turnhout
België
Telefoonnummer +32 3 475 98 25 E-mailadres info@wcw.be Website wcw.be

kaart

Gerelateerde artikelen

  Stuur ons een bericht

  Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

  Details