Hoffmann Group

Over de Hoffmann Group
Als Europa‘s toonaangevende systeempartner voor kwaliteitsgereedschap verenigt de Hoffmann Group zowel handelskwaliteit alsmede producent- en servicekwaliteit. Deze bundeling van krachten garandeert meer dan 135.000 klanten leverings-, kwaliteits- en productiviteitszekerheid op het gebied van gereedschappen alsmede optimaal advies- vanaf de individuele behoefteanalyse tot aan het efficiënte gebruik van het product. De onderneming met wereldwijde partners en meer dan 2.500 medewerkers levert aan grote, beursgenoteerde concerns alsmede aan het midden- en kleinbedrijf in meer dan 50 landen. In 2015 werd wereldwijd meer dan 1,1 miljard euro omzet behaald. De Hoffmann Group biedt, inclusief het eigen premium-merk GARANT, 75.000 kwaliteitsgereedschappen van de wereldwijd toonaangevende producenten. Met haar uitgebreide klantenservice en een TÜV-gecertificeerde leveringskwaliteit van meer dan 99 procent garandeert de gereedschapsexpert, waarvan de hoofdvestiging zich in München bevindt, de klant een betrouwbare en efficiënte samenwerking.

Persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM)
Op 1 augustus jongstleden presenteerde de Hoffmann Group de herziene 48ste editie van het vertrouwde naslagwerk. Voor het eerst maakt daar tevens een omvangrijk en volledig assortiment persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM) deel van uit. Dit assortiment is samengevat in een aparte 350 pagina’s tellende catalogus, die op grote schaal door ervaren PBM-specialisten zal worden uitgedragen. Met een uitgebreid PBM-assortiment versterkt de Hoffmann Group haar positie als systeempartner voor de industrie. De afgelopen jaren is de vraag naar persoonlijke beschermingsmiddelen bij de Hoffmann Group gestaag toegenomen. Na onderzoek op de PBM-markt werd een portfolio samengesteld en de buitendienst in geheel Europa uitgebreid met een groot aantal PBM-adviseurs. Hierdoor is de Hoffmann Group de enige aanbieder, die niet alleen kwaliteitsgereedschap en bedrijfsinrichting, maar ook een volledig assortiment PBM inclusief advies Europabreed in haar portfolio heeft.

Een ticket voor Industrie 4.0
GARANT 360° Tooling is een servicepakket van de Hoffmann Group, dat bestaat uit 7 elementen rondom verspaning, productieplanning, levering en toepassing.  De service biedt een omvangrijke databank met uniforme CAD/CAM-gereedschapsdata en maakt het mogelijk om gereedschappen gedurende hun complete productielevenscyclus te beheren.

Hoffmann Group

Bezoekadres:
Platinastraat 110
7554 NB Hengelo
Array
(
  [0] => Array
    (
      [adres] => Platinastraat 110, 7554 NB Hengelo
      [titel] => 
      [nr] => A
    )

)