Promatt

Waarschijnlijk denkt u voornamelijk aan Behringer bandzaagmachines en Eisele cirkelzaagmachines als u de naam Promatt hoort. En zo zijn wij in 2003 ook met een klein team begonnen. Inmiddels hebben wij ons team en ons programma fors uitgebreid.

Onze filosofie hebben wij in al die jaren niet veranderd: wij leveren alleen top producten en vinden een goed adviesgesprek dé basis voor uw juiste keuze. Daarom hebben al onze adviseurs een uitgebreide technische achtergrond.

Voor het plaatsen van uw machine alsmede het onderhoud aan uw machines hebben wij een enthousiast service team met jarenlange ervaring en alle relevante opleidingen en bijscholingen.

Promatt is o.a. importeur van onderstaande merken:

 • Behringer bandzaagmachines
  Zware, robuuste bouwwijze gecombineerd met de moderne besturing van de Behringer machines staan garant voor het snel en nauwkeurig afkorten van staal en non-ferro materialen.

 

 • Eisele cirkelzaagmachines
  Van manuele afkortmachines tot een volautomatische zaagstraat met automatische materiaal aan- en afvoer, machines met en zonder verstekmogelijkheden of automaten voor massaproductie, Behringer-Eisele biedt zowel een groot aantal standaard oplossingen als ook maatwerk.

 

 • Upmoviom en Fehr magazijnsystemen
  Diverse opslagvraagstukken vragen om verschillende oplossingen. Promatt levert zowel (semi) manuele langgoedmagazijnen van Upmoviom als ook geautomatiseerde cassettesystemen van Fehr.

 

 • Vernet boor-zaagstraten en bewerkingscentra
  Vernet, onderdeel van de Behringer groep, levert een uitgebreid programma voor het bewerken van profielen van kokers, zoals boorstraten, zaagstraten, knip- en ponsstraten, raveelmachines en platenbewerkingscentra.

 

 • Spontan ontbraammachines
  Bij Spontan Trenn- und Entgrattechnik in Remscheid staat de klantenwens centraal. De specialist in zaag- en ontbraamtechniek bouwt hoogwaardige en uiterst flexibele machines voor het efficiënt zagen van buizen en kokers in kleine en grote series. Aansluitend kunnen de gezaagde delen automatisch ontbraamd worden.

Promatt

Vestiging A: Promatt Nederland
Bezoekadres:
Rietmolenweg 20
7482 NX Haaksbergen
Vestiging B: Promatt België
Bezoekadres:
Uitbreidingsstraat 84/3
2600 Berchem
Array
(
  [0] => Array
    (
      [adres] => Rietmolenweg 20, 7482 NX Haaksbergen
      [titel] => Promatt Nederland
      [nr] => A
    )

  [1] => Array
    (
      [adres] => Uitbreidingsstraat 84/3, 2600 Berchem
      [titel] => Promatt België
      [nr] => B
    )

)
logo-murrelektronik-655x305