Platform voor de metaalverwerkende industrie

De INTEGREX j-200S illustreert Mazak’s DONE-IN-ONE concept

De INTEGREX j-200S, uitgerust met een subspil en een freesspil,  toont Mazak’s DONE-IN-ONE aanpak bij het verspanen.

De j-200S Multi-Tasking machine biedt een voortreffelijke verwerkingscapaciteit en precisie bij het verspanen van complexe middelgrote tot grote werkstukken. Dit maakt de machine uiterst geschikt voor een breed gamma aan applicaties/een groot aantal toepassingen; van algemene toelevering in verspaning en draai-en freeswerk tot in de auto-industrie, de luchtvaart en de medische sector.

De INTEGREX is uitgerust met twee draaispillen en een freesspil om werkstukken te verspanen in slechts één enkele set-up. Meerbepaald maakt de tweede spil het mogelijk om van eerste tot tweede bewerking onafgebroken te verspanen, de prestaties te verhogen, het instellen en programmeren te verkorten en de effientie te vergroten. Beide draaispillen hebben een draaisnelheid van 5.000 TPM en een gestuurde C-as, De freesspil kan draaien aan een snelheid van 12.000 TPM.

De j-200S is een compacte machine met capaciteit voor grote werkstukken, dit door de Y-as van 200mm en de X-as van 450mm, die een grote bewerkingszone mogelijk maken. Daarbij heeft de machine vooraan een gereedschapsmagazijn voor snelle set-ups, automatische werkstukwissels en een opslagcapaciteit van 20, 36 of 72 gereedschappen voor uitzonderlijke veelzijdigheid.

De INTEGTREX j-200S is uitgerust met het SmoothG CNC besturingssysteem voor uiterst snelle programmering en bewerking.

« * » indique les champs nécessaires

Envoie-nous un message

Ce champ n’est utilisé qu’à des fins de validation et devrait rester inchangé.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details