Platform voor de metaalverwerkende industrie

Met de juiste las- en opspantafel kunt u tot 40% van uw productietijd besparen

Nog te weinig kmo’s hebben de voordelen van las- en opspantafels al ontdekt. Ze maken het uw lassers immers zo gemakkelijk en ergonomisch dat de productiviteit zal stijgen tot wel 40%. Als ’s werelds grootste fabrikant is Siegmund trendsetter. Met de Professional Extreme 8.8 bieden ze de hardste in serie geproduceerde lastafels aan. Op vraag van Welda, exclusief verdeler in België, is Siegmund erin geslaagd om ook de toebehoren te nitreren en te coaten, een doel waar vele jaren aan gewerkt is. Deze opspantafels zijn de uitstekende basis voor al uw projecten.

Nieuwe revolutionaire werkbank: Het intelligente concept van het Siegmund Workstation is bedoeld om uw gereedschap binnen handbereik te hebben.

Nieuwe revolutionaire werkbank: Het intelligente concept van het Siegmund Workstation is bedoeld om uw gereedschap binnen handbereik te hebben.

 

Siegmund produceert drie verschillende groepen lastafels met boringen van respectievelijk 16 (voor het fijne werk), 22 (stabiel en voordelig) en 28 mm (voor het zware werk). Ze zijn verkrijgbaar in allerlei soorten uitvoeringen zoals met speciale plasmanitrering, BAR-coating, diagonaalraster … Ook de afmetingen kunnen variëren en u kan kiezen voor poten, rails of wielen. Kortom de mogelijkheden zijn eindeloos. Daarom begeleidt Welda u graag bij het maken van de juiste keuze voor uw toepassing en budget. Met de grootste stock aan las- en opspantafels in Europa kan u een groot deel van het Siegmund gamma onmiddellijk geleverd krijgen. Wilt u graag een tafel op maat of wilt u de opspantafels komen bekijken? In de showroom te Oostakker kan u terecht om de verschillende soorten opspantafels te bekijken.

system-22-kopieren

System16, System 22 en System 28: Siegmund produceert drie verschillende groepen lastafels met boringen van respectievelijk 16 (voor het fijne werk), 22 (stabiel en voordelig) en 28 mm (voor het zware werk).

 

Revolutionaire werkbank

Het intelligente concept van het Siegmund Workstation is bedoeld om uw gereedschap binnen handbereik te hebben. Dit schept duidelijkheid en orde in de werkplaats en biedt voldoende ruimte voor andere toebehoren en gereedschappen. Met het nieuwe Workstation heeft Siegmund ook de hand uitgereikt naar de houtbewerker. Deze opspantafels zijn ideaal en onmisbaar voor de professionele metaal- en houtbewerkers. Ze zijn praktisch, stevig, betaalbaar en beschikbaar in talloze uitvoeringen.

« * » indique les champs nécessaires

Envoie-nous un message

Ce champ n’est utilisé qu’à des fins de validation et devrait rester inchangé.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details