Platform voor de metaalverwerkende industrie
Producten

Orde op zaken met kantelbakmodules

cb50-3-secondary-product-picture-kopieren-1

4 mars 2019 Leestijd 2 minuten

Deel dit artikel

Kleine componenten, hoek- of koppelstukken, bouten en moeren, … Een overzichtelijke en stofvrije opslag van al deze onderdelen is in de machinebouw en metaalindustrie essentieel om efficiënt te kunnen werken. Plastibac speelt op deze behoefte in met de lancering van de gloednieuwe Crystal Box serie, een nieuwe en modern ogende reeks kantelbakmodules in verschillende maten en materialen.

De Crystal Box serie bestaat uit 4 types kantelbakjes in afmetingen van 155x300x185 mm tot 240x600x305 mm. Belangrijk is dat er nu modules zijn tot 8 liter inhoud, waardoor ook grotere wisselstukken of onderdelen gestockeerd kunnen worden. De PE-PET-uitvoering is antistatisch en zelfs voedingsgeschikt voor waar dit nodig zou blijken. “Belangrijk is dat de klapdeurtjes altijd transparant zijn en blijven, zelfs na vele jaren gebruik,” vertelt sales manager Andi Vertriest. “Op deze manier behoudt u het overzicht en kan u snel die componenten nemen die u nodig hebt. Verder werden de kantelbakmodules op zo’n manier ontworpen dat ze uiterst schokbestendig zijn. Bovendien zijn ze resistent tegen de meeste agressieve producten waardoor u ze grondig kan schoonmaken of meepakken in ateliers waar soms van een machine naar een werkbank op een iets verdere locatie gegaan moet worden.

Plastibac

Interessant is dat de modules onderling aan elkaar kunnen worden vastgemaakt. Dit resulteert in een makkelijk hanteerbaar opslagmedium dat orde, stevigheid en stabiliteit biedt. Het is zelfs mogelijk om ze aan wandpanelen of frames te bevestigen. Bovendien kunnen ze erg eenvoudig met veiligheidsbeugels worden uitgerust. Dit is vooral handig voor toepassing in bedrijfswagens of op een verrijdbaar frame aangezien deze vermijden dat de kantelbakken niet ongewenst openvallen tijdens transport. Zelfs mobiele werkplaatswagens kunnen met de Crystal Box worden ingericht.”

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact
0%

    Stuur ons een bericht

    Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

    Details