Platform voor de metaalverwerkende industrie

Producent, handelshuis én totaalleverancier in één

Bedrijven kunnen perfect eigen producten op de markt brengen en tegelijk systemen van andere merken verdelen. Getuige daarvan is Vlamboog B.V., dat ontstond in 1948 met de ontwikkeling en productie van de eerste generatie elektrodehouders en gutstangen. Vandaag is de firma uitgegroeid tot een producent en handelshuis op het gebied van lasaccessoires en persoonlijke beschermingsmiddelen. De specialist is bovendien een totaalleverancier, die zijn klanten maximaal ondersteunt en ontzorgt.

Vlamboog B.V. als producent

Vlamboog B.V. is wereldwijd bekend als A-merk fabrikant van las-accessoires, elektrodehouders, koppelingen en gutstangen, die via importeurs, lasspecialisten en technische groothandels verkocht worden bij scheepswerven, in de offshore, de bouw, de mijnbouw, bij gieterijen en in de metaalverwerkende sector. “Eind jaren 90 startte de firma met de productie van de MultiVision lashelmen. Verder omvat het gamma  de Samson, Optimus, Victory en Progress elektrodehouders, de Weldsafe lasbenodigdheden en de Flair lasstangen”, zegt sales director Cornelis Alderlieste. “Sinds het samengaan met de afdeling Trade van Intersafe worden ook persoonlijke beschermingsmiddelen aangeboden.”

Vlamboog B.V. is wereldwijd bekend als A-merk fabrikant van lasaccessoires, elektrodehouders, koppelingen en gutstangen. Eind jaren 90 startte de firma met de productie van de MultiVision lashelmen.

 

Vlamboog B.V. als handelshuis

De specialist uit Dordrecht is tevens officieel importeur van meerdere vooraanstaande A-merken, waaronder Optrel, Bymat, Ansell, 3M en MSA. Vlamboog koopt vele honderden lasaccessoires en pbm’s in bij zorgvuldig geselecteerde producenten binnen en buiten Europa, waarmee ze door de jaren heen een goede relatie opgebouwd hebben. Dat gamma omvat onder meer laskabels, werkhandschoenen, lassets,
lasglas, wolfraamelektroden, gutselektroden, lasdekens, lashandschoenen, koppelingen, gelaatschermen, lasdekens, verse luchthelmen, mondkapjes en veiligheidsbrillen.

Vlamboog B.V. als totaalleverancier

Voor veel klanten zijn lasaccessoires en PBM’s echter maar een deel van het gevoerde of gebruikte productenpakket. “We willen hen maximaal ontzorgen, zodat ze zich kunnen focussen op de bredere bedrijfsvoering”, sluit Alderlieste af. “Klantspecifieke voorraden, private label leveringen en productbeschikbaarheidsgaranties zijn maar enkele voorbeelden van afspraken die ervoor zorgen dat de continuïteit in de bedrijfsvoering gewaarborgd blijft, terwijl de klanten op het gebied van lasaccessoires en PBM’s maximaal ontzorgd worden.”

« * » indique les champs nécessaires

Envoie-nous un message

Ce champ n’est utilisé qu’à des fins de validation et devrait rester inchangé.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details