Platform voor de metaalverwerkende industrie
AutomatiseringNieuws

Robojob op zoek naar jong talent

robojob-op-zoek-naar-jong-talent

14 février 2019 Leestijd 2 minuten

Deel dit artikel

Het Belgische RoboJob gaat op zoek naar jong talent. Dat is ook nodig, want de West-Europese marktleider in CNC-automatisering blijft erg ambitieus en wil ook de komende jaren stappen zetten in innovatie en internationalisering. Daarom zet het nu ook volop in op jobbeurzen, te beginnen bij de Ondernemersdag van Groep T in Leuven.

Het lijkt wel ‘The American Dream’: vanuit de kelder van zijn ouderlijke woning begon Helmut De Roovere in 2007 te knutselen met zijn eerste robot. Meer dan 10 jaar later is RoboJob uitgegroeid tot de onbetwiste marktleider in CNC-automatisering. Het bedrijf telt ondertussen bijna 50 werknemers: een goede mix van jong geweld en ervaren gidsen bouwt in Heist-op-den-Berg aan hoogtechnologische robotica voor de maakindustrie.

“Om ook de komende jaren onze groei en ons innovatietraject door te zetten, mogen er nog best wat collega’s bijkomen,”aldus De Roovere. “Vooral ‘in the field’ is er nood aan versterking. We moeten onze automatiseringsoplossingen immers ook kunnen installeren. En onze klanten, die zitten verspreid over gans West-Europa.” En dus trekt RoboJob alle registers open om jong talent aan te spreken op verschillende jobbeurzen.

“Vandaag gaan we al meteen van start op de Ondernemersdag van Groep T in Leuven. Daarna volgen de jobbeurzen van Thomas More in Geel op 27 februari en afsluiten doen we op 12 maart bij Thomas More, Campus De Nayer in Sint-Katelijne-Waver.” Met de jobbeurzen hoopt RoboJob jong talent aan te trekken om haar robots te installeren en om nieuwe robottoepassingen te ontwikkelen. Openstaande vacatures kunnen steeds worden geraadpleegd op de website van RoboJob, https://www.robojob.eu/.  

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact
0%

    Stuur ons een bericht

    Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

    Details