Platform voor de metaalverwerkende industrie
Terug naar overzicht

DESTACO Benelux B.V.

DESTACO Benelux B.V.,opgericht op 1 september 1996, als het verkoopkantoor van DESTACO voor de Benelux. Het moederbedrijf, opgericht in 1915 in Detroit Amerika als de Detroit-STAmping-Compagnie en een begrip op het gebied van snel spanners. Sinds de tijd dat de metaalindustrie zijn intrede deed, zijn snel spanners niet meer weg te denken in deze branche. DESTACO is uitvinder van snel spanners met het kniehefboomprincipe bij het opspannen van producten.

Snel spanners worden veelvuldig toegepast in de metaal- en automotive industrie en ook in bouw van land- en tuinbouwmachines. DESTACO is vanaf het begin van de ontwikkeling van deze industrie de belangrijkste leverancier op het gebied van snel spanners. Het zeer uitgebreide programma van DESTACO geeft de ontwerper de optimale mogelijkheid om de perfecte lasmal te ontwerpen voor zijn applicatie. Dit wordt mogelijk gemaakt door het eenvoudig downloaden van elke gewenste snel spanner in een CAD file zodat de ontwerper iedere gewenste lasmal kan realiseren.

DESTACO levert voor de eenvoudige lasmal een uitgebreid arsenaal aan handspanners voor iedere toepassing. Sinds de opkomst van de automatisering in de automobielindustrie waar veelvuldig gebruik wordt gemaakt van robots voldoet DESTACO met zijn automatische krachtspanners ook aan die vraag van de ontwerpers.

Met de nieuwe pneumatische spanner, serie 82M-3E voorziet DESTACO ook in die behoefte van de markt. Waar in een productieproces nauwkeurigheid in het opspannen, centreren en positioneren van het product vereist is, biedt DESTACO  de oplossing met deze automatische krachtspanner.

Deze krachtspanner is met zijn traploze variable instelhoek een uitkomst voor de ontwerper. Men kan met een universele spanner op een lasmal alle aandrukpunten zeer eenvoudig, afhankelijk van de situatie, de bewegings- of openingshoek instellen. Hierdoor zijn de cyclestijden en het afstellen van de lasmal aanzienlijk ingekort.

Innovatie, kwaliteit en ontwikkeling hebben DESTACO tot wereldwijde marktleider gemaakt op het gebied van design, productie en ondersteuning in het spannen, grijpen, verplaatsen en automatiseringsoplossingen voor de werkplaats en de flexibele automatisering.

Het automatisering programma omvat een reeks nieuwe producten, electrische grijpers, servoindexers, lightweight end effectors, vacuumcups, lineaire en rotary-actuators.

Kijk voor meer informatie en ons volledige programma op www.destaco.com

Informations générales

Services Snelspanners adresse Amsteldijk Noord 173
1422 XZ Uithoorn
Nederland
Numéro de téléphone +31 297 285 332 site Internet destaco.com

kaart

« * » indique les champs nécessaires

Envoie-nous un message

Ce champ n’est utilisé qu’à des fins de validation et devrait rester inchangé.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details