Platform voor de metaalverwerkende industrie
Terug naar overzicht

ICS Cool Energy

Totaaloplossingen in temperatuurbeheersing
ICS Cool Energy is gespecialiseerd in koeling en verwarming van industriële processen en is Europees marktleider op het gebied van verkoop, verhuur en service voor uiteenlopende koel- en verwarmingsoplossingen. Het product- en dienstenaanbod omvat oplossingen op maat, toepasbaar in diverse sectoren zoals kunststof-, chemische en farmaceutische industrie, rubberfabricage en metaalbewerking.

Wij werken samen met eindgebruikers, merkfabrikanten en handelsbedrijven en kunnen elke behoefte vertalen naar een multifunctionele en energie-efficiënte proceskoeling, procesverwarming of HVAC-systeem. Uit voorraad leverbaar of op maat gemaakt. Via verkoop, verhuur of full operational lease.

Uitgebreid aanbod
Onze internationale vloot beschikt over een grote verscheidenheid aan machines en oplossingen waaronder koudwatermachines, koeltorens, temperatuurregelaars, boilers voor water tot 225°C, olieverwarmers van 180°C tot 400°C, Air blast koelers en temperatuurregelaars voor geavanceerde procesbeheersing met zeer nauwkeurige analyse.

Kwaliteit en Milieu
Alle door ICS Cool Energy geproduceerde machines worden vervaardigd om aan de strenge eisen van ISO 9001-certificering te voldoen. Ook nemen wij deel aan het Eurovent-certificeringsprogramma. Het certificatiemerk garandeert dat producten zijn onderworpen aan onafhankelijke controle en  nauwkeurige beoordeling. Daarnaast zijn wij VCA + F-gassen gecertificeerd.

24/7 Service
Wij bieden technische ondersteuning en met onze 24/7 storingsdienst totale ontzorging voor de klant. Ook kunnen wij het volledige onderhoud van uw installatie verzorgen.

Welke uitdaging u ook heeft op gebied van temperatuurbeheersing, ICS Cool Energy heeft de juiste oplossing. ‘We make it work’!

Informations générales

Services Koel- en verwarmingsoplossingen Numéro de téléphone +32 (0)800 29110 Adresse email info@icscoolenergy.be site Internet icscoolenergy.be

kaart

« * » indique les champs nécessaires

Envoie-nous un message

Ce champ n’est utilisé qu’à des fins de validation et devrait rester inchangé.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details