Platform voor de metaalverwerkende industrie

NL | FR

Terug naar overzicht

Lastafelshop

Wie zijn wij? Wij zijn Lastafelshop.com!

Ik ben Ruud de Boer en ben sinds 2007 zelfstandig ondernemer. Binnen mijn bedrijf wilde ik makkelijker en sneller kunnen werken, daarom wilde ik eigenlijk een tafel gaan aanschaffen bij één van de grote merken. Deze investering bleek voor mijn bedrijf helaas te groot. Maar omdat ik wist hoeveel tijd ik hier mee kon gaan besparen, zocht ik naar een alternatief. Toen heb ik besloten om zelf een lastafel te ontwerpen en te maken voor eigen gebruik. Dit bleek een lastig en tijdrovend project, maar het resultaat mag er nu dan ook zeker zijn!

Nadat ik 3 tafels van 2000*1000*150 voor eigen gebruik had gemaakt, kreeg ik om mij heen de vraag of de tafels ook te bestellen waren. Dit is zeker mogelijk en gezien de groeiende vraag naar de lastafels heb ik besloten een website te laten bouwen en te gaan adverteren.
Van klanten kreeg ik regelmatig het verzoek om een ander formaat tafel te leveren, zo zijn we langzaamaan gegroeid naar een steeds breder assortiment van tafels en tools. Alle producten die we aanbieden zijn door ons bedrijf eerst uitvoerig getest, en worden door collega’s en mijzelf gebruikt voordat het in de webshop komt. Zo zijn we stap voor stap door gegroeid naar de webshop zoals deze nu is. Door onze tafels met standaard afmetingen op voorraad te hebben en doordat we een klein bedrijf zijn, kunnen we snel schakelen en dus ook snel leveren. Wat als voordeel heeft, dat u er snel mee aan de slag kunt!

Wij bieden dus een zeer voordelige lastafel aan van uitstekende kwaliteit en ons streven is dat het voor iedereen in Nederland, België én Duitsland mogelijk is om snel en voordelig een mooie lastafel aan te schaffen!

Veel werkplezier gewenst!

bedrijfsvideo

bedrijfsfoto's

algemene informatie

Adres Achthovenerweg 58A
2351 AZ Leiderdorp
Nederland
Telefoonnummer +31 71 200 1175 E-mailadres info@lastafelshop.com Website www.lastafelshop.com

kaart

Gerelateerde artikelen

    Stuur ons een bericht

    Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

    Details