NLFR

Platform voor de metaal- & staalverwerkende industrie
Terug naar overzicht

Ohis industrie

Ohis Industrie: Uw Vooraanstaande Partner in Geavanceerde Interne Transport en Hijssystemen

In de complexe wereld van interne transportsystemen staat Ohis Industrie als een onwrikbare pionier klaar om uw zakelijke behoeften te vervullen. Met een ongeëvenaarde expertise bieden we niet alleen oplossingen; we creëren perfectie in beweging. Ohis Industrie is de essentiële schakel voor vlotte en efficiënte goederenstromen doorheen verschillende sectoren.

Innovatieve Totaaloplossingen voor Intern Transport

Ohis Industrie omarmt de kunst van intern transport als een meesterwerk. Onze op maat gemaakte oplossingen, variërend van de verfijning van een rolbrug tot de precisie van een monorail, een zwenkkraan of het vertrouwde KBK-systeem, belichamen de kern van uw specifieke bedrijfsactiviteiten. Wij zijn meesters in het verfijnen van mogelijkheden en berekenen nauwgezet de meest passende oplossing voor uw installatie, aangepast aan uw unieke eisen.

Een Wereld van Kwaliteit binnen Handbereik

Bezoek onze webshop en ontdek een uitgebreide verzameling hijsonderdelen en accessoires die u in staat stellen om zelfstandig aan uw takel te werken. Met trotse vertegenwoordiging van topmerken zoals Demag, Stahl en Vetter, staan wij garant voor oplossingen van ongeëvenaarde kwaliteit.

Vakmanschap in Dienstverlening

Het hart van Ohis Industrie wordt gevormd door ons uitzonderlijke team van vakmensen. Met een reeks specifieke vaardigheden bieden wij professionele diensten voor het onderhoud en de reparatie van al uw hijssystemen. Onze verbintenis tot uitmuntendheid overstijgt grenzen en levert een gemoedsrust op die onbetaalbaar is.

Onze Diensten

  1. Preventief Onderhoud: Een Dans van Veiligheid en Productiviteit

Wij begrijpen de waarde van vloeiende bedrijfsactiviteiten. Onze inventarisatie en SWP-berekeningen leiden tot op maat gemaakte preventieve onderhoudscontracten die veiligheid en productiviteit bevorderen. Met oog voor gebruiksintensiteit, omgevingsfactoren en fabrikantsaanbevelingen, creëren we een dans van optimalisatie die ongevallen minimaliseert en efficiëntie maximaliseert. Ook bieden we de mogelijkheid om innovatieve safety bars (bluespots) toe te voegen aan bestaande of nieuwe transportsystemen, voor extra veiligheid.

  1. Pannes & Storingen: Snel Herstel, Blijvende Zekerheid

Storingen kennen vele gezichten, maar Ohis Industrie kent er geen genade mee. Met doorgewinterde technici en goed uitgeruste interventievoertuigen verzekeren we snel herstel. Onze voorraad courante onderdelen en directe toegang tot fabriek voorraden zorgen voor een snelle oplossing, vergezeld van gedetailleerde rapportage na elke interventie.

  1. Modernisering, Retrofit & Revamping: Evolutie op Maat

Ohis Industrie belichaamt de evolutie. Onze op maat gemaakte offertes voor modernisering bieden niet alleen verbeterde efficiëntie, maar brengen uw installaties ook in lijn met de nieuwste normen. Of het nu gaat om retrofitting of revamping, wij transformeren uw hijsinstallaties met precisie en technologische pracht.

In elke sector, voor elk hijsmiddel en in samenwerking met een uitgebreid spectrum van merken, vormt Ohis Industrie de bron van ongeëvenaarde betrouwbaarheid en expertise. Wij nodigen u uit om de kunst van vloeiend intern transport te omarmen en uw reis naar perfectie te beginnen met Ohis Industrie.

bedrijfsfoto's

algemene informatie

Services Transport Adres Rue de Foudries 16
7822 Ghislenghien
België
Telefoonnummer 02 897 34 64 E-mailadres [email protected] Website ohis.be

kaart

Gerelateerde artikelen

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.