NLFR

Platform voor de metaal- & staalverwerkende industrie
Terug naar overzicht

LESAGE

Lesage Metaalconstructie NV, een familiale KMO gelegen in het West-Vlaamse Zwevegem, is uw langetermijn partner voor metaalplaatbewerking: CNC lasersnijden, CNC ponsen, CNC plooien, lassen, rollen en poederlakken. Al deze bewerkingen worden volledig inhouse uitgevoerd door een team van vakmensen en een uitgebreid high-tech machinepark. Grote of kleine projecten, u kan bij ons terecht!

Als toeleverancier in de plaatverwerkende metaalindustrie, verzorgen wij uw project met de hoogste aandacht voor efficiëntie en kwaliteit. De laatste jaren werd fors geïnvesteerd in een high-tech machinepark die het mogelijk maakt om de doorlooptijden drastisch te reduceren, en tevens uiterst efficiënt en nauwkeurig te produceren. Een team van 46 vakmensen bewaakt het productieproces met hun uitgebreide vakkennis zodat uw project vlot en correct afgewerkt wordt.

Kortom, we zijn uw ideale partner in metaalbewerking. We denken met u mee om op lange termijn een partnership op te bouwen waarbij beide partijen baat bij hebben.

bedrijfsfoto's

algemene informatie

Services PlaatbewerkingDraagbewerkingPoederlakkerijRobotlassen Adres Zwevegemstraat 124
B-8553 Otegem (Zwevegem)
België
Telefoonnummer +32 (0)56 77 70 80 E-mailadres [email protected] Website www.lesage-nv.be

kaart

Gerelateerde artikelen

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.