NLFR

Platform voor de metaal- & staalverwerkende industrie
Terug naar overzicht

Verolub

One stop shop voor smeermiddelen, tools en services

Sinds 1997 verdeelt Verolub vanuit het Limburgse Lummen een breed aanbod gespecialiseerde smeermiddelen in België en Luxemburg. Specifiek voor de metaalverwerkende industrie is Verolub exclusief verdeler van Castrol. Als Graco Ambassadeur biedt Verolub meteen ook een compleet gamma aan smeerapparatuur en toebehoren.

Voor ieder smeerprobleem een oplossing

Smeermiddelen zijn noodzakelijk om machinestilstand en -slijtage te beperken, maar de formuleringen zijn al even divers als de toepassingsmogelijkheden. Gelukkig heeft Verolub, dankzij het brede Castrol Industrie productassortiment, voor elk smeerprobleem een oplossing op maat. Denk aan smeervetten, watermengbare of op olie gebaseerde smeermiddelen. Samen met de klant gaan de technische experten van Verolub systematisch op zoek naar de juiste oplossing voor de beoogde toepassing.

Alles voor de veiligheid

Veiligheid in het algemeen, en operatorveiligheid in het bijzonder, zijn een absolute topprioriteit van Castrol en Verolub. Met het Castrol XBB-gamma biedt het bedrijf onder meer een volledig boor-, biocide- en dus formaldehydevrije productlijn, en de ANVOL-formulering werd volledig aan de eisen voor moeilijk ontvlambare hydraulische vloeistoffen aangepast. Ook biologisch afbreekbare smeermiddelen zijn niet meer uit het gamma weg te denken.

Tools en services

Naast het totaalaanbod aan industriesmeermiddelen, voorziet Verolub in diverse tools en services voor een optimale verwerking en beheer van de producten. Allerhande smeerapparatuur zoals Graco oliepompen, maar ook vatenkarren en andere toebehoren, zijn zo standaard beschikbaar. Meer specifiek voor de metaalverwerkingssector, voorziet het Lummens bedrijf tevens in doseerpompen en bandskimmers.

Twee unieke services, Verolub Fluid Analysis en Verolub Fluid Monitoring, verzekeren dan weer dat het kwaliteitsniveau van de smeermiddelen op peil gehouden en hun levensduur geoptimaliseerd wordt. Waar nodig biedt het bedreven Verolub team nog verdere on-site support.

Met oog voor technische en logistieke uitdagingen

Het Verolub team bestaat uit gespecialiseerde technici, betrokken account managers en efficiënte binnendienstmedewerkers. Zij verzekeren een vlotte en accurate dienstverlening met oog voor technische en professioneel advies, afgestemd op de specifieke toepassing, alsook de praktische uitdagingen van de dag. Zo verzekeren de efficiënte logistiek en grote beschikbaarheid een snelle levering en biedt Verolub ondersteuning inzake onder meer opslag.

Een gebruiksvriendelijk webportaal laat klanten toe om eenvoudig alle technische informatie alsook actuele prijzen te raadplegen, en meteen tot bestelling over te gaan.

bedrijfsfoto's

algemene informatie

Services Smeermiddelen Adres Klaverbladstraat 2/A
3560 Lummen
België
Telefoonnummer +32 13 46 08 00 E-mailadres [email protected] Website verolub.be

kaart

Gerelateerde artikelen

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.