NLFR

Platform voor de metaal- & staalverwerkende industrie
Bezoek Hoffmann Group op de TechniShow

Bezoek Hoffmann Group op de TechniShow

Tijdens de TechniShow zullen de schijnwerpers worden gericht op de artikeluitgiftesystemen, complete werkkledinglijnen, HCT (Hoffmann Group Connected Tools), innovatieve verspaningsgereedschappen en de beladingsrobot die wordt getoond met een draai- en freesmachine. Deze producten zijn verkrijgbaar onder de merken Garant en/of Holex.

Daarnaast zal er aandacht worden besteed aan Iscar-gereedschappen. Dankzij de recente samenwerking met Iscar, waarbij de Hoffmann Group nu het volledige assortiment Iscar-gereedschappen in Europa kan leveren. ISCAR Ltd., met het hoofdkantoor in Tefen, Israël, is een toonaangevende fabrikant op de wereldwijde verspaningsmarkt en biedt meer dan 40.000 gereedschappen voor diverse verspanende bewerkingen. ISCAR is momenteel vertegenwoordigd in meer dan 60 landen en heeft meer dan 7.500 mensen in dienst.

Hoffmann Group staat bekend om zijn grote aanwezigheid op de TechniShow. Dit jaar heeft het bedrijf een programma georganiseerd om bezoekers persoonlijke rondleidingen en gedetailleerde uitleg te geven over alle vertegenwoordigde productgroepen.

Naast een eigen stand zal de Hoffmann Group ook aanwezig zijn op het themaplein Productieautomatisering, waar negen verschillende partijen uit de productietechnologie echte geïntegreerde productieautomatisering zullen opzetten.

Henry Blom, de algemeen directeur van Hoffmann Group Nederland en België, benadrukt het belang van gereedschappen en artikeldoseersystemen in een fabriek, vooral omdat hun TOOL24-systemen naadloos kunnen worden gekoppeld aan ERP-software. Het themaplein wordt gezien als een initiatief dat bezoekers een verhelderende blik biedt op de mogelijkheden in productie- en procesoptimalisatie en de bijbehorende voordelen.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details