NLFR

Platform voor de metaal- & staalverwerkende industrie
Samenwerking Wouters Cutting & Welding en HGG

Samenwerking Wouters Cutting & Welding en HGG

Sinds kort werkt Wouters Cutting & Welding samen met HGG Profiling Equipment BV. HGG is een internationale speler gespecialiseerd in machines voor het voorbereiden van onder andere buizen, balken, kokers, profielen,… Wouters Cutting & Welding is gespecialiseerd in het verdelen van hoogwaardige CNC-plaatbewerkingsmachines en diverse las- en snij-oplossingen. In de Benelux zijn ze exclusieve verdeler van MicroStep, maar ze verdelen ook Swift-Cut en Pema. Daar komt nu dus HGG bij. 

Bart Scheringa, Area Sales Manger Europe bij HGG, ontmoette Nic Wouters, Managing Director bij WCW, enkele jaren geleden op een beurs. Het viel hen beiden op dat hun oplossingen nagenoeg volledig complementair aan elkaar zijn. Een samenwerking was het logische gevolg. Hoewel HGG een wereldspeler is, hechten ze ook groot belang aan hun klanten binnen de Benelux. Net daarom is WCW een waardevolle partner. Service staat bij WCW voorop en hun team van Service Engineers kan kort op de bal spelen gezien hun werkgebied zich focust op de Benelux.

Het partnerschap is nog pril, dus een gezamenlijk project werd tot nu toe nog niet verwezenlijkt, hoewel er wel enkele projecten lopende zijn. Per project wordt afzonderlijk bekeken op welke manier de twee partijen zullen samenwerken. De Service Engineers kunnen voor projecten in de Benelux assisteren bij het opstarten van snijmachines en/of volledige geautomatiseerde snijlijnen van HGG. Die aanpak geeft de technische mensen bij HGG tijd en ruimte om hun aandacht nog efficiënter te verdelen over de verschillende projecten.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details