Platform voor de metaalverwerkende industrie

NL | FR

Nieuws

De MEWA-merkencatalogus 2021/22 is er

Mewa-NL

2 september 2021 Leestijd 2 minuten

Deel dit artikel

Inclusief actuele modellen van geselecteerde topmerken en innovatieve nieuwigheden in het gamma werkhandschoenen en veiligheidsschoenen. Het complete assortiment is ook via de webshop “buy4work.mewa.shop/be” verkrijgbaar.

Kortingen op nieuwe producten tot eind september

Voor bestellingen tot 30 september 2021 geldt een korting van 10% op alle nieuwe artikelen in de catalogus. Dit geldt bijvoorbeeld voor de nieuwe veiligheidsschoenen van Albatros, die onlangs voor hun combinatie van draagcomfort, sportieve look en hoge beschermende functie werden onderscheiden met de German Innovation Award 21. Ook nieuw in het MEWA-assortiment zijn de nieuwste modellen in de beproefde Elten Wellmaxx-serie. De zool van deze veiligheidsschoenen biedt een uitstekende geluidsdemping.

Ook op het gebied van huidbescherming heeft MEWA zijn assortiment verder uitgebreid: er zijn handhygiëneartikelen uit de productportfolio van SC Johnson aan toegevoegd, bijvoorbeeld het zeer effectieve handdesinfecteermiddel InstantFOAM® Complete in de Touch Free dispenser. Voor de bescherming van de ademhalingswegen en als mond-neusbedekking op de werkplek is het catalogusassortiment uitgebreid met chirurgische maskers, FFP2-maskers en wegwerpmondmaskers van 3M.

48-uurs-leverservice

Alle vragen over het huidige assortiment worden snel en deskundig beantwoord door professioneel geschoold personeel aan de servicetelefoon of per e-mail. Tal van producten kunnen desgewenst met logo’s bedrukt of bestikt worden. Bestellingen worden in heel België binnen de 48 uur geleverd en retourneren is gratis.

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Alexander Dewaele

Projectmanager

Meer online zichtbaarheid creëren via Metaalvak? Bel +32 477 22 41 29 of stuur een mail naar onderstaand adres.

0%

    Stuur ons een bericht

    Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

    Details