NLFR

Platform voor de metaal- & staalverwerkende industrie
Federaal Minister Clarinval opent op 2 juni de nieuwe ééndagsvakbeurs “Journée du Métal” in Namur expo.

Federaal Minister Clarinval opent op 2 juni de nieuwe ééndagsvakbeurs “Journée du Métal” in Namur expo.

Op donderdag 2 juni 2022 lanceert Easyfairs een nieuwe ééndagsvakbeurs in Namur Expo speciaal gericht op de Franstalige metaalsector. Federaal Minister Clarinval, bevoegd voor Middenstand, Zelfstandigen, KMO’s en Landbouw, Institutionele Hervormingen en Democratische Vernieuwing, belast met Buitenlandse Handel opent samen met de Dirk Van Roy, CEO van easyfairs Belgium, om 10u00 deze nieuwe vakbeurs .

Combinatie van 3 bestaande vakbeurzen Welding Week, Subcontracting en Metavak

Na de laatste editie van Welding Week en Subcontracting in november 2019 in Antwerp expo, gaven de exposanten aan dat er interesse was om tussen de 4 jaarlijkse Antwerpse edities ook een kort en krachtig event te houden voor de Franstalige markt. Omwille van Covid-19 werden onze plannen voor deze nieuwe ééndagsvakbeurs even op pauze gezet maar deze volledig
uitverkochte launch-editie met 70 exposanten wordt nu op 2 juni 2022 om 10u00 officieel geopend.

70 bedrijven, gespecialiseerd in het lassen en snijden, draaien, frezen en plooien van metalen, voor-en nabewerking, 3D printing, metaal-toeleveranciers,… maken van 2 juni hun contactdag waarop ze terug live gesprekken kunnen voeren met hun Franstalige klanten en prospecten.

Onze strategische partners (Belgisch instituut voor lastechnieken en VCL-CPS) zorgen voor live demo’s en technische conferenties.

Promotie van technische beroepen via onze Wall of flame

Elke bezoeker kan op onze Wall of Flame zijn naam, initialen of een tekening lassen en hiervan een foto posten op zijn of haar social media netwerk. Zo willen wij het technische beroep in de metaalsector op een positieve manier promoten. Terug genieten van de kracht van face-to-face gesprekken zonder beperkingen!

Op Journée du Métal zal het de eerste keer zijn sinds de start van de pandemie twee jaar geleden, dat onze Franstalige bezoekers en exposanten elkaar op de beursvloer zonder beperkende maatregelen terug kunnen ontmoeten. Een heerlijk moment waar iedereen enorm naar uit kijkt.

Praktische info

Journée du Métal is geopend op donderdag 2 juni 2022 van 09u.30 tot 17u00 in Namur expo.
www.journeedumetal.be

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.