NLFR

Platform voor de metaal- & staalverwerkende industrie
German Design Award 2022: GARANT producten vallen opnieuw in de prijzen
Het modulaire opbergsysteem GARANT Uni Line brengt orde en overzicht.

German Design Award 2022: GARANT producten vallen opnieuw in de prijzen

Net als in voorgaande jaren hebben producten van het merk GARANT indruk gemaakt op de jury van de German Design Awards door hun uitgekiende functionaliteit en aantrekkelijk uiterlijk. Het veelzijdige GARANT Uni Line gatenwand systeem, de GARANT Comfort veiligheidsbril en de mobiele glijslijpmachine GMT35 kregen allemaal de felbegeerde “Winner”-award. Bovendien kreeg het GARANT Automation Loading System BASIC, dat het onbemand laden van machines mogelijk maakt, een “Special Mention”.

De GARANT comfort veiligheidsbril kan individueel worden afgesteld en is ook geschikt voor langdurig gebruik.

In de categorie “werkplaats en gereedschap” heeft het modulaire opbergsysteem GARANT Uni Line de German Design Award 2022 gewonnen. Het geperforeerde wandsysteem uit de productlijn Uni Line kenmerkt zich door heldere designlijnen en is multi-inzetbaar. GARANT Uni Line is verkrijgbaar als slanke zuil (Uni Panel), dubbelwandige zuil voor plaatsing in rijen of als ruimteverdeler (Uni Wall) en als servicetoren (Uni Tower). De geperforeerde wanden zijn perfect geschikt voor  Easyfix haken en houders. Daarnaast is het systeem uit te breiden met ladeblokken, vleugeldeuren, legborden en signalering in de vorm van een gekleurde top met diverse pictogrammen. GARANT Uni Wall en GARANT Uni Tower zijn ook verkrijgbaar als mobiele versies.

In dezelfde categorie “Werkplaats en gereedschap” werd ook de GARANT Comfort veiligheidsbril tot “winnaar” uitgeroepen. De bril met half montuur maakt indruk met zijn sportieve multifocale ontwerp, anticondens glazen, verstelbare smalle veren en zachte drukpunten. Het ontwerp is probleemloos te combineren met gehoorbeschermers en veiligheidsmaskers en biedt een zeer hoog draagcomfort, zelfs bij langdurig gebruik.

De mobiele GARANT glijslijpmachine GMT35 staat op stabiele wielen en kan twee bewerkingen parallel uitvoeren.

De mobiele GARANT trilafwerkmachine GMT35 kwam als “Winnaar” uit de bus in de categorie “Industrie”. De machine maakt het mogelijk om uiterst efficiënt metalen of kunststof onderdelen fijn te slijpen in batches van maximaal 500 stuks. De trogvibrator heeft een inhoud van 35 liter en kan door een scheidingswand worden opgedeeld om twee werkprocessen parallel uit te voeren – wat tijd en energie bespaart. Dankzij het compacte ontwerp, het gesloten watercircuit en de stevige wielen kan de machine naar elke gewenste plek worden geduwd.

Het GARANT Automation beladingssysteem Basic neemt het onbemand beladen van bewerkingsmachines met onbewerkte onderdelen over en is ook compatibel met oudere machines.

Last but not least werd het nieuwe GARANT Automation laadsysteem BASIC onderscheiden met een “Special Mention”. Het systeem maakt het geautomatiseerd laden van bewerkingsmachines met onbewerkte onderdelen mogelijk. De robotarm kan onderdelen tot wel tien kilo aan en is ook zeer goed inzetbaar bij oudere machines. Moderne veiligheidstechniek, weinig behoefte aan ruimte en onderhoudsvriendelijkheid ronden het totaalpakket af.


"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.