NLFR

Platform voor de metaal- & staalverwerkende industrie
Honderd jaar kwaliteitsgereedschap

Honderd jaar kwaliteitsgereedschap

Om aan de top te blijven, is kwaliteit de eerste vereiste. Dit jaar viert de Hoffmann Group zijn honderdste verjaardag. De perfecte gelegenheid om de nieuwigheden en blikvangers van het GARANT kwaliteitsgereedschap onder de loep te nemen.

Hoffmann Quality Tools

Tool24 is een flexibel goederenuitgiftesysteem voor een veilige gereedschapslevering en is verkrijgbaar als ladesysteem of als een rechtopstaande kast.

 

De Hoffmann Group is dé toonaangevende aanbieder van kwaliteitsgereedschap, bedrijfsinrichting, persoonlijke beschermingsmiddelen en de daaraan verbonden hoogwaardige advies- en servicediensten. De Duitse onderneming werd in 1919 opgericht en sindsdien is het haar missie om de productiviteit van klanten wereldwijd te verbeteren.

Premium gereedschap voor alle toepassingen

Hoffmann Quality Tools

Met de GARANT Xpent introduceert Hoffmann een machineklem voor vijfassige bewerking, verkrijgbaar in twee hoogtes.

 

In 1973 werd GARANT geïntroduceerd als premium gereedschapsmerk van topkwaliteit. Vandaag bestaat het gamma uit meer dan 30.000 krachtige topgereedschappen voor alle toepassingsgebieden. Met de GARANT Xpent introduceert Hoffmann een machineklem voor vijfassige bewerking, verkrijgbaar in twee hoogtes. Bij de ontwikkeling werden veel uiteenlopende machinetypes en fabrikanten geanalyseerd om een optimale toegankelijkheid tot het werkstuk te kunnen garanderen. Ook in het freessegment heeft Hoffmann een nieuwigheid te melden. De nieuwe GARANT MasterSteel reeks zet een nieuw prestatie-niveau neer. De geometrie van deze frees maakt op basis van de extreem grote spaanruimtes excellente spaanafvoer en tegelijkertijd nog hogere voedingswaarden mogelijk.

Automatisatie verhoogt efficiëntie en verlaagt kosten

Hoffmann Quality Tools

Naast losstaande gereedschappen biedt GARANT met de Tool24 een flexibel en automatisch
goederenuitgiftesysteem voor een veilige gereedschapslevering. Het uitgiftesysteem is verkrijgbaar als ladesysteem of als een rechtopstaande kast en maakt aankoop en bevoorrading efficiënt. Zo zorgt het voor een drastische verlaging van proceskosten. GARANT biedt ook een instelapparaat voor het meten en vooraf instellen van gereedschappen aan de machine en het productie-eiland. Dankzij het 15” touchscreen en intuïtieve bediening via symbolen is het instelapparaat eenvoudig aan te sturen.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details