NLFR

Platform voor de metaal- & staalverwerkende industrie
ISO-certificering Steeltestlab

ISO-certificering Steeltestlab

Sinds eind 2020 kunt u gebruik maken van ons onafhankelijke Steeltestlab. In dit state-of-the-art laboratorium voeren wij diverse staalproeven uit. Inmiddels is het Steeltestlab bekroond met een ISO 9001 certificaat. We zijn er trots op dat ons lab deze wereldwijd erkende certificering voor kwaliteitsmanagement mag dragen.

TÜV audit ISO 9001:2015

Door middel van een audit van TÜV werd vastgesteld dat het Steeltestlab voldoet aan de eisen van ISO 9001:2015. Dat betekent dat onze diensten voldoen aan de eisen en specificaties van onze klanten en andere belanghebbenden. Maar we borgen zo ook de continue verbetering van de kwaliteit van deze diensten. Daarnaast is het een mooi stukje erkenning voor de inzet van onze medewerkers. 

ISO-normen voor tests

Naast de overkoepelende ISO-certificering houden we voor het uitvoeren van onze tests ook specifieke normen aan:

  • Trektest – ISO 6892 
  • Kerfslagtest – ISO 148 
  • Hardheidsmeting – ISO 6506 
  • Buigtest – ISO 7438
  • Spectrometing – interne richtlijnen op basis van de praktijkrichtlijnen

Op weg naar ISO 17025

Ondanks dat we trots zijn op deze prestatie kijken we ook vooruit naar de volgende stip op de horizon. Dit jaar verwachten we namelijk ook nog een ISO 17025 accreditering. Die staat voor het organiseren en functioneren volgens de hoogste kwaliteitsstandaard. Iets wat bij ons hoog op de agenda staat.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.