NLFR

Platform voor de metaal- & staalverwerkende industrie
RoboJob zet deuren open voor jong talent

RoboJob zet deuren open voor jong talent

RoboJob uit Heist-op-den-Berg telt heel wat open vacatures. Het bedrijf kende de afgelopen jaren een indrukwekkende groei en heeft dan ook vers bloed nodig om die groei verder door te trekken. Op 11 april 2019 zet het daarom de deuren open voor jong technisch talent.

Nog maar enkele weken terug werd de fikse groei van RoboJob bekroond bij de Trends Gazellen. Daar kaapte RoboJob de bronzen medaille weg in de categorie Kleine Ondernemingen in de Provincie Antwerpen. Het bedrijf staat al 3 jaar onafgebroken in de Top 25 van de snelst groeiende Kleine Ondernemingen. Dat vertaalde zich de afgelopen jaren al in een flinke toename van het personeelsbestand.  

“Er zijn de afgelopen jaren inderdaad heel wat collega’s bijgekomen,” vertelt oprichter en CEO Helmut De Roovere. “Maar om structureel door te groeien moeten er nog heel wat mensen bijkomen. We zijn voornamelijk op zoek naar talent in Software en Elektromechanica.  Ook techniekers die onze robotsystemen willen installeren in binnen- en buitenland zijn van harte welkom. Om in contact te komen met het talent dat we zoeken hebben we de afgelopen weken deelgenomen aan de Jobbeurzen van Groep T in Leuven, Thomas More in Geel en De Nayer in Sint-Katelijne-Waver. Nu stellen we onze deuren open voor alle jongeren die graag meer willen weten over wat het juist betekent om te werken met robots.”

Op donderdag, 11 april is alle technisch talent welkom bij RoboJob. Die dag worden er twee praktische infosessies georganiseerd (om 14u en om 18u) waarbij er een blik achter de schermen wordt gegund bij alle teams binnen RoboJob. Ook een rondleiding in de productie en praktische demo’s staan op het programma. Er wordt afgesloten met een informele drink met de werknemers van RoboJob, zodat de deelnemers ook bij hen terecht kunnen met praktische vragen.

Geïnteresseerden vinden meer informatie op de website van RoboJob, https://www.robojob.eu/nl/robojob-jobdag.  Daar kan men zich ook registreren voor deelname.

RoboJob bouwt robotisering voor de maakindustrie. Het bedrijf werd opgericht door Helmut De Roovere en Luc De Ceuster in 2007. Vandaag heeft RoboJob bijna 50 mensen in dienst en is het in gans West-Europa actief.

Jong technisch talent

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.