Platform voor de metaalverwerkende industrie

NL | FR

Nieuws

Samen sterk voor onze klanten

Bystronic Benelux BV heeft per 1 mei 2020 de jarenlange servicepartner Weber Laserservice BV overgenomen om enerzijds zijn klanten nog...

naamloos-1-kopieren-2

19 mei 2020 Leestijd 3 minuten

Deel dit artikel

Bystronic Benelux BV heeft per 1 mei 2020 de jarenlange servicepartner Weber Laserservice BV overgenomen om enerzijds zijn klanten nog efficiënter te bedienen en anderzijds zijn marktpositie te verbeteren en de markt voor Bystronic-tweedehandsmachines te promoten.

Kennis vergaren, krachten bundelen en nog sterker inzetten op de behoeften van de klant: Bystronic Benelux BV, met hoofdkantoor in Meerkerk (Nederland), heeft met ingang van 1 mei 2020 Weber Laserservice BV uit Heteren voor 100% overgenomen.

Marco de Jong, managing director van Bystronic Benelux, licht de aankoop toe: “Met de overname van Weber Laserservice, al 15 jaar actief in de Benelux, Duitsland en daarbuiten en gespecialiseerd in Bystronic-machines, bereiken we meerdere doelen tegelijk. In één klap worden we zo de grootste en sterkste service- en ondersteuningsorganisatie in een steeds dynamischer wordende markt, zowel ter plaatse bij de klant als in backoffice. Een zeer ervaren en hoogopgeleid team van technici kan nu elke klant van elke omvang en met elke generatie Bystronic-machines nog beter en sneller ondersteunen.”

Patrick van den Berg en Martin van de Weg, voormalige eigenaren van Weber Laserservice BV, voegen toe: “We zijn opgetogen dat we in de toekomst onder het dak van onze voorkeurspartner Bystronic zitten. De krachtenbundeling van onze twee bedrijven zal leiden tot verdere significante synergiën die de klant duidelijk ten goede zullen komen.”

Klanttevredenheid als topprioriteit

Weber Laserservice BV heeft zich gespecialiseerd in het onderhoud, de opleiding, de installatie en de handel van Bystronic-lasersnijmachines. Het bedrijf speelt tegenwoordig ook een belangrijke rol in de markt voor tweedehandslasersnijmachines. Het is al vele jaren gecertificeerd partner van Bystronic en is in het verleden uitgeroepen tot de beste servicepartner van Bystronic Benelux.

Naast service en ondersteuning voor vlakbedlasers, kantpersen, automation en software worden deze diensten nu ook aangeboden in de buisbewerkingssector. Zo krijgt de Bystronic-klant deskundige ondersteuning van een enkele partner.

“Van personeelsinkrimping is geen sprake. Klantenondersteuning is immers absoluut cruciaal voor Bystronic, nu en in de toekomst”, vervolgt Marco de Jong. “Met de integratie van Weber Laserservice in Bystronic Benelux bestrijken we alle sectoren. Iedere klant profiteert van deze hogere efficiëntie, ongeacht welk lasersnijsysteem hij in zijn machinepark heeft.”

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

louwers mediagroep
 • GWW-BE

  Grond/Weg/Waterbouw

  Platform over infrastructuur, ruimtelijke inrichting, civiele- en openbare werken

  Naar website
 • IA

  Industrial Automation

  Platform over productie- en procesautomatisering

  Naar website
 • IB-1

  Interieurbouw & Schrijnwerk

  Platform voor de interieurbouwbranche

  Naar website
 • ArchiComm-BE

  ArchiComm

  Platform over architectuur, interieur- & landschapsarchitectuur

  Naar website
 • BAVL

  Bouwen aan Vlaanderen

  Platform voor de bouw

  Naar website
 • Bouwmat

  Bouwmat

  Platform over bouwmaterieel & bouwmachines

  Naar website
 • KB

  Keukenbouw

  Platform over design en techniek in de keukenbranche

  Naar website
 • Greenpro

  Greenpro

  Platform voor de tuin- en groenprofessional

  Naar website
 • CLW

  Construire la Wallonie

  Plateforme pour le bâtiment, génie civil et infrastructures

  Naar website
 • Recyclepro

  Recyclepro

  Platform over de gehele recyclingstroom

  Naar website
 • LP

  Lumenpro

  Platform over licht en verlichting

  Naar website
0%

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details