NLFR

Platform voor de metaal- & staalverwerkende industrie
Smeermiddelen met respect voor operatoren
Samen met de klant koppelen Verolub specialisten aan elke toepassing de juiste smeeroplossing.

Smeermiddelen met respect voor operatoren

Net als in andere productieprocessen zijn smeermiddelen in de metaalverwerkende industrie onmisbaar. Olies en vetten zorgen er immers voor dat machinestilstand en -slijtage vermeden kunnen worden. Elke toepassing stelt daarvoor echter andere, specifieke eisen. In het gamma smeermiddelen zijn de formuleringen bijgevolg even divers als de toepassingsmogelijkheden. Dan is het mooi als je voor elke smeervraag bij dezelfde partij terechtkan.

Sinds 1997 verdeelt Verolub vanuit het Limburgse Lummen een breed aanbod gespecialiseerde smeermiddelen in België en Luxemburg. Specifiek voor de metaalverwerkende industrie is Verolub exclusief verdeler van Castrol. Als Graco Ambassadeur biedt het bedrijf bovendien ook een compleet gamma aan smeerapparatuur en toebehoren, en vanuit de eigen expertise worden slimme services ontwikkeld om het beheer van smeermiddelen te optimaliseren. Spreek hier dus gerust van een one-stop-shop!

Verolub is exclusief verdeler van Castrol.

Voor ieder smeerprobleem een oplossing

Als exclusief verdeler van Castrol heeft Verolub voor elk smeerprobleem een oplossing op maat. Het brede Castrol Industrie productassortiment, met onder meer smeervetten, watermengbare en op olie gebaseerde smeermiddelen, ligt aan de basis van die veelzijdigheid, maar vergeet uiteraard ook de technische expertise van Verolub zelf niet. Een product is immers maar performant wanneer het op de juiste manier aangewend wordt, en het zijn net de Verolub specialisten die in samenspraak met de klant de juiste oplossing aan de juiste vraag en toepassing weten te koppelen.

Veilige en gezonde werkomstandigheden

Naast onder meer efficiëntie en performantie brengen de experten van Verolub ook steevast de veiligheid in rekening, zowel in het algemeen als de operatorveiligheid in het bijzonder. Op aangeven van het bedrijf schakelden heel wat metaalverwerkende bedrijven zo bijvoorbeeld al over op het Castrol XBB gamma. Deze schone koelsmeermiddelen zijn volledig vrij van boorzuur, biociden en dus formaldehyde, en vormen bijgevolg geen enkel risico voor de operator. Meer zelfs, dankzij toepassing van de Castrol XBB smeermiddelen is uw bedrijf volledig conform de REACH- en CLP-wetgeving, die meer veiligheid en gezondere omstandigheden voor de werknemer moeten garanderen.

Ook biologisch afbreekbare smeermiddelen zijn trouwens niet meer uit het gamma weg te denken, en de ANVOL-formulering werd volledig aan de eisen voor moeilijk ontvlambare hydraulische vloeistoffen aangepast. 

Dankzij toepassing van de Castrol XBB smeermiddelen is uw bedrijf conform de REACH- en CLP-wetgeving.

Slimmer omgaan met smeermiddelen

Naast het totaalaanbod aan industriesmeermiddelen, voorziet Verolub in diverse tools en services voor een optimale verwerking en beheer van de producten. Allerhande smeer­apparatuur zoals Graco oliepompen, maar ook vatenkarren en andere toebehoren, zijn zo standaard beschikbaar. Meer specifiek voor de metaalverwerkende sector voorziet het Lummens bedrijf tevens in doseerpompen en bandskimmers. 

Twee unieke services, Verolub Fluid Analysis en Verolub Fluid Monitoring, verzekeren dan weer dat het kwaliteitsniveau van de smeermiddelen op peil wordt gehouden en hun levensduur geoptimaliseerd. Waar nodig biedt het bedreven Verolub team nog verdere on-site support.

Met oog voor technische en logistieke uitdagingen

Het Verolub team bestaat uit gespecialiseerde technici, betrokken account managers en efficiënte binnendienstmedewerkers. Zij verzekeren een vlotte en accurate dienstverlening met oog voor technisch en professioneel advies, afgestemd op de specifieke toepassing en op de praktische uitdagingen van de dag. Zo verzekeren de efficiënte logistiek en grote beschikbaarheid een snelle levering en biedt Verolub ondersteuning inzake onder meer opslag. Een gebruiksvriendelijk webportaal laat klanten toe om eenvoudig alle technische informatie en actuele prijzen te raadplegen, en meteen tot bestelling over te gaan.    

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details