NLFR

Platform voor de metaal- & staalverwerkende industrie
Zichtbaar veilig tijdens de zomer

Zichtbaar veilig tijdens de zomer

Signaalkleding voor zomerdagen

Iedereen die tewerkgesteld is in de sectoren wegenbouw, afvalverwijdering of landschapsonderhoud heeft nood aan veilige signaalkleding, ook wanneer de temperaturen stijgen. MEWA biedt goed zichtbare en luchtige kleding die voldoet aan alle normen. Zo gaat de keuze van zomerkleding voor medewerkers van steden en gemeenten en voor particulieren niet ten koste van hun veiligheid.

Wanneer de temperatuur stijgt, groeit de nood aan lichte kledij. Dat geldt ook voor iedereen die straten en groen in steden en gemeenten op orde houdt. Voor mensen die tewerkgesteld zijn in stadsreinigingsbedrijven, afvalverwerkingsbedrijven, tuin- en landschapsonderhoud of op bouwplaatsen heeft textieldienstverlener MEWA shirts, korte broeken en vesten toegevoegd aan de Dynamic Reflect collectie van signaalkleding.

Gecertificeerd volgens de norm voor hoge zichtbaarheidskleding EN ISO 20471

De kleding is gecertificeerd volgens de norm voor hoge zichtbaarheidskleding EN ISO 20471 en zorgt voor een hoge zichtbaarheid van de drager, bijvoorbeeld met behulp van horizontale en verticale reflecterende strips op de shirts. De kleding is ontwikkeld voor mensen in actie op het werk. De shirts en korte broeken passen zich perfect aan elke beweging aan. De kleding hindert niet bij buig- en strekbewegingen en shirts blijven strak in elke broek zitten. Vesten en broeken zijn voorzien van veel zakken, zodat werkgereedschap altijd binnen handbereik is.

Aanschaffing en onderhoud voldoen aan de richtlijnen voor gezondheid en veiligheid op het werk

MEWA levert en onderhoudt werk- en beschermende kleding. De textieldienstverlener adviseert bij de keuze van bedrijfstextiel en neemt alle voorbereidings- en onderhoudstaken over, inclusief afhaal- en bezorgservice. Professionele wasbeurten van kleding, die in het dagelijks leven veel moet doorstaan, zorgen er ook voor dat de relevante voorschriften en richtlijnen op het vlak van werkveiligheid en hygiëne worden nageleefd. Na elk was- en droogproces controleert MEWA  de kleding ook op beschadigingen. In samenwerking met het Fraunhofer Instituut heeft het bedrijf zopas een geautomatiseerd testsysteem voor signaalkleding ontwikkeld. Hiervoor werd een patent aangevraagd. Het systeem is op sommige locaties al in gebruik en wordt voorbereid voor serieproductie.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.