NLFR

Platform voor de metaal- & staalverwerkende industrie
Een efficiënte handontsmetting kan levensreddend zijn

Een efficiënte handontsmetting kan levensreddend zijn

De coronacrisis heeft ons pijnlijk duidelijk gemaakt hoe belangrijk handhygiëne en -ontsmetting kan zijn. Het hevig en onverwacht toeslaan van het virus heeft ertoe geleid dat momenteel aan de ingang van veel grootdistributeurs, openbare plaatsen en voedingszaken met de beste bedoelingen geïmproviseerd wordt op dit vlak. Safe & Clean pakt deze urgente problematiek op een professionele manier aan.

Safe & Clean is een Belgisch bedrijf dat spray dispensers maakt en verdeelt voor desinfectie van de handen in en voor bedrijven of handelszaken. Het betreft autonome en verrijdbare units in een duurzame, weersbestendige uitvoering met aluminium behuizing en stalen onderdelen.

Het desinfecteren gebeurt door middel van ontsmettingsalcohol (+75%) en werkt contactloos, wat levensreddend kan zijn in deze corona- en post-coronatijden. Een ingebouwde sensor detecteert de handen en doseert automatisch de juiste hoeveelheid alcohol. Elke unit beschikt over een vat met een inhoud van 18 liter, wat goed is voor ruim 12.000 spraybeurten.

KDS SAFE 1 CLEAN

De toestellen zijn verkrijgbaar met een netsnoer of een combinatie van netsnoer en ingebouwde batterij. Een volle batterij gaat zowat 180.000 spraybeurten mee. Verder zijn de units voorzien van een kantelbeveiliging die bij eventueel omvallen het vat afsluit om lekken te voorkomen.

Binnenkort worden alle units aangesloten op het Internet Of Things (IOT) waardoor Safe & Clean van op afstand het verbruik en de resterende inhoud van het vat kan uitlezen, waardoor automatisch een refill geprogrammeerd kan worden zonder tussenkomst van de klant. De nieuwste versies kunnen voorzien worden van een scherm waarop zowel commerciële boodschappen als veiligheidsinstructies kunnen afgespeeld worden (programmeerbaar op afstand). De toestellen kunnen ook gepersonaliseerd worden met het logo van de klant.

Safe & Clean biedt de spray dispensers aan via directe aankoop of via een huurformule en staat in voor het zorgeloos en automatisch bijvullen van de vaten.

Meer info op www.safeandclean.be of telefonisch op +32 (0)50 95 04 23

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.