NLFR

Platform voor de metaal- & staalverwerkende industrie
Een nieuwe generatie adembescherming

Een nieuwe generatie adembescherming

Luchtkappen of lashelmen met een externe motor voor de aanvoer van zuivere lucht maken al jaren deel uit van standaarduitrusting in de metaalindustrie. Ze bieden gebruikers meer comfort en betere bescherming dan traditionele wegwerpstofmaskers. Hoewel ze veel voordelen bieden, hebben ze ook wat nadelen. Gebruikers ervaren vaak beperkte bewegingsvrijheid en moeten door de vele handelingen extra tijd besteden aan het gebruik ervan. Arbin pakt deze problemen aan en laat gebruikers zich concentreren op wat echt belangrijk is.

De all-in-one Kite luchtkap

Alle componenten – zoals de motor, accu en het filter – worden rechtstreeks op het hoofd gedragen. Dit maakt de Kite erg flexibel in gebruik en zorgt ervoor dat de gebruiker in een handomdraai aan de slag kan. Met een simpele druk op de knop start het apparaat en begint er een constante stroom schone lucht te circuleren.

De luchtkap heeft een uitstekende balans omdat het zwaartepunt zich centraal boven het hoofd bevindt. Hierdoor voelt de Kite niet zwaar aan tijdens gebruik. Bovendien is de Kite verkrijgbaar in verschillende versies, waardoor het geschikt is voor een breed scala aan toepassingen.

De Kite Pro Vision

De Kite Pro Vision (meer info) vormt het basismodel van de Kite-serie. Het toestel is uitgerust met een transparant vizier met breed gezichtsveld dat de gebruiker ook beschermt tegen impact van het aangezicht. Deze luchtkap kan zonder problemen gebruikt worden door brildragers of personen met een baard, in tegenstelling tot wegwerpmaskers of halfgelaatsmaskers. De Kite Pro Vision is geschikt voor algemene productieprocessen en verspanende activiteiten.

De Kite Pro Multivision

De Kite Pro Multivision (meer info) combineert adembescherming met een lashelm. Het beschikt over een automatisch lasfilter (ADF) waarvan de tint van verduistering eenvoudig aangepast kan worden. Dankzij de speciale slijpfunctie blijft het vizier helder tijdens slijpwerkzaamheden, waardoor het ook geschikt is voor taken waar af en toe geslepen moet worden.

De Kite Pro Heavy Duty

De Kite Pro Heavy Duty (meer info) is uitgerust met een stofkap die het hele hoofd, de nek en schouders bedekt, waardoor het gehele hoofd schoon blijft. Dit model is ideaal voor productieprocessen met irriterende stoffen of materialen, poedercoaten, en het reinigen van sterk vervuilde gebieden.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details