NLFR

Platform voor de metaal- & staalverwerkende industrie
Efficiënt reinigen met industriezuigers

Efficiënt reinigen met industriezuigers

Ondernemers in de industrie worden geconfronteerd met diverse reinigingstaken. Logisch dat de reinigingsapparatuur op elke specifieke, complexe toepassing is afgestemd. Laat dat nu net zijn, waar Kärcher voor staat: efficiënte reinigingsoplossingen voor elk type vervuiling, in elke industriële branche.

Tijdens Machineering 2019 konden producenten kennismaken met een een ruime selectie uit het assortiment industriële zuigers van Kärcher.

Krachtig, robuust, veilig en veelzijdig

De compacte IVC industriezuiger is een allrounder die in alle veiligheid kleine hoeveelheden vloeistoffen en grove stofdeeltjes opneemt, waaronder ook gevaarlijk en explosief stof. De nieuwe IVM middenklasse kan, door de combinatie van kracht en wendbaarheid, overal worden ingezet, ook op moeilijker te bereiken plaatsen. De grootste en krachtigste industriële zuiger is de IVS Super Class, de specialist die extra zuigkracht ontwikkelt voor het doeltreffend verwijderen van grote hoeveelheden vaste stoffen. De robuuste IVR-L is vervolgens dé oplossing voor toepassing in de metaalbewerking, want hij neemt in één tijd en zonder enig residu achter te laten, smeervloeistoffen en metaalspaanders op. De IVR reeks met een extra robuuste materiaaldikte voor een langere levensduur, vervolledigt het gamma.

Altijd en overal klaar voor gebruik

Bij de ontwikkeling werd geen enkele toegeving gedaan op kwaliteit; enkel de beste materialen werden gebruikt. De veeleisende omstandigheden die industriële omgevingen typeren, hebben geen vat op de lange levensduur van de krachtige, extreem robuuste machines, zelfs niet wanneer ze worden ingezet in een volcontinu drieploegensysteem.  Bovendien werd extra aandacht besteed aan de veilige werking, een overtuigende troef in industriële zones met verhoogd risico. Van fijn stof tot metaalspaanders, van composieten tot smeeroliën … Kärcher heeft de juiste oplossing om de werkplek schoon te houden, ongeacht in welke sector die zich bevindt.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.