NLFR

Platform voor de metaal- & staalverwerkende industrie
Expert in lean- en productiemanagement – Start 11 maart 2024

Expert in lean- en productiemanagement – Start 11 maart 2024

Verhoog het rendement van uw productieproces

“Na de aanpassingen werden sommige omsteltijden gehalveerd”

Johan Vermeersch – Ontex
Het bedrijf liet in het kader van lean de omstelling analyseren van enkele machines.

Lees het volledig verhaal hier

De opleiding Expert in lean-en productiemanagement biedt de keuze om de totaalopleiding te volgen of de 9 modules apart. Bij afname van de volledige cyclus ontvangen deelnemers een attest van deelname. Na het voltooien van deze opleiding kunt u het actuele productieproces analyseren, strategieën bepalen en uw rendement verhogen.

Belangrijke onderwerpen zijn het beoordelen van uw organisatie op de “leanschaal”, het implementeren van lean principes zoals orde en netheid, en het gebruik van verbetertechnieken. U leert ook om omsteltijden en doorlooptijden te verminderen, effectief leiderschap te tonen, de productieplanning te optimaliseren en kosteninformatie te gebruiken voor beleidsbeslissingen. Tot slot wordt er aandacht besteed aan de digitale evolutie en transformatie in productiebedrijven, inclusief nieuwe technieken en de gevolgen van digitalisering voor werknemers.

Wat staat er op het programma?

De opleiding “Expert in lean- en productiemanagement” start op maandag 11 maart 2024.
*Module 1 t.e.m. 7 zal online doorgaan met uitzondering van 8/10/24 en 28/11/24 (klassikaal op de Campus Gent). Module 8 en 9 gaan volledig door op de Campus Gent.

U wenst bedrijfsprocessen te verbeteren en verspillingen te verminderen? Op 26 maart gaat de opleiding Lean manufacturing: verspillingen detecteren en elimineren (VLAIO) door in Gent.

Dit intensieve traject introduceert kleine ondernemingen in lean manufacturing, benadrukt de meerwaarde ervan voor duurzame transformatie en de circulaire economie, biedt inzicht in methodieken en tools, inspireert met cases, stimuleert kritisch denken over bedrijfsprocessen, en ondersteunt bij het ontwikkelen van lean acties in het kader van duurzame transformatie, inclusief tips & tricks voor het volhouden van de lean methodiek. Dit voor een gunstige prijs van 250 euro.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details