NLFR

Platform voor de metaal- & staalverwerkende industrie
Word Technisch Adviseur bij CERATIZIT

Word Technisch Adviseur bij CERATIZIT

Jouw passie voor techniek en innovatie kan nu tot bloei komen in de rol van Technisch Adviseur bij CERATIZIT, dé pionier op het gebied van verspanende gereedschappen! Als Technisch Adviseur in Vlaanderen maak je deel uit van een sterk groeiend bedrijf dat actief is in de uitdagende hightech maakindustrie.

VOOR DE REGIO VLAANDEREN IS CERATIZIT PER DIRECT OP ZOEK NAAR EEN TECHNISCH ADVISEUR.

CERATIZIT staat wereldwijd bekend als een toonaangevende speler op het gebied van hardmetalen verspanende gereedschappen, zoals frezen, boren en wisselplaten. Als Technisch Adviseur in Vlaanderen ben jij de schakel tussen ons innovatieve productaanbod en onze gewaardeerde klanten.

CERATIZIT werkt nauw samen met de klant om het maximale uit het productieproces te halen. De optimalisatie van verspanende processen is dan ook een belangrijke taak binnen de rol van Technisch Adviseur. Daarnaast horen bij deze leuke en uitdagende baan natuurlijk ook uitstekende arbeidsvoorwaarden en zeker niet onbelangrijk, gezellige en enthousiaste collega’s!

Bezoek CERATIZIT op Advanced Manufacturing

Wil je meer weten over de functie van Technisch Adviseur bij CERATIZIT? Bekijk dan direct de vacature of bezoek van 14 t/m 16 mei onze stand (standnummer 1252) op de Advanced Manufacturing vakbeurs in Antwerp Expo. Jouw toekomstige collega’s staan klaar om je alles te vertellen over deze uitdagende rol en om je een goed beeld te geven van CERATIZIT als werkgever. Voor meer informatie kun je ook direct contact opnemen met Technisch Adviseur Philip van Beeck via +32 4 718 317 30.

Al overtuigd? Aarzel niet langer en solliciteer direct als Technisch Adviseur bij CERATIZIT via sollicitatie@ceratizit.com.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details