NLFR

Platform voor de metaal- & staalverwerkende industrie
Ga voor hogere efficiëntie en gestroomlijnde bedrijfsprocessen met ERP-software

Ga voor hogere efficiëntie en gestroomlijnde bedrijfsprocessen met ERP-software

De maakindustrie bestaat uit een breed palet aan complexe bedrijfsprocessen. Het geordend aansturen en stroomlijnen van deze processen is lastig en tijdrovend. Automatisering kan dan zorgen voor overzicht, een hogere efficiëntie, een hogere effectiviteit en kostenbesparing. Trivest Software Group streeft ernaar deze kritische bedrijfsprocessen in de klantordergestuurde maakindustrie te automatiseren en te optimaliseren. Als ERP-marktleider heeft Trivest Software Group een ERP-oplossing kunnen ontwikkelen die naadloos aansluit op de bedrijfsprocessen van uw maakbedrijf.

Ridder iQ bundelt de kennis en praktijkervaring die sinds 1982 is opgedaan en is gebouwd op de nieuwste softwaretechnieken als .NET, C# en Microsoft SQL. Het pakket is letterlijk ontstaan uit en gebouwd voor de praktijk, zowel uit eigen ervaring als door input van alle klanten in de loop der jaren. Ridder iQ beschikt daarom altijd over de functionaliteit waar u behoefte aan heeft. Deze ERP-oplossing sluit dus naadloos aan op uw praktijk. Ridder iQ is de spil binnen elk maakbedrijf. Met deze oplossing worden alle kritische bedrijfsprocessen binnen uw maakbedrijf gestroomlijnd en verloopt de informatievoorziening efficiënter en effectiever.

Trivest Software Group Artikel ERP Software Vakblad Metaal Vak België

Door deze complete basis, kan een zeer breed palet aan bedrijfsprocessen in de maakindustrie ondervangen worden in Ridder iQ.

 

In de basis al compleet

Ridder iQ bevat in de basis al enorm veel functio-naliteiten. Zo beschikt het pakket over een zeer uitgebreide CRM-functionaliteit met een integratie naar Exchange en Outlook, een aankoop- en verkoopadministratie, voor- en nacalculatie, stuklijsten en calculatie, werkvoorbereiding, stockadministratie, urenadministratie, documentbeheer, geïntegreerde rapportontwerper en een rechtensysteem. Uiteraard compleet geïntegreerd met de Microsoft Office producten. Als een van de eerste ERP-leveranciers, heeft Ridder iQ de analysesoftware van QlikSense geheel geïntegreerd. Deze functionaliteit stelt u in staat behoefteanalyses en overzichten te genereren op elk gewenst gebied. Het maken van belangrijke beslissingen kan hierdoor gedaan worden op basis van realtime en betrouwbare informatie. Door deze complete basis, kan een zeer breed palet aan bedrijfsprocessen in de maakindustrie ondervangen worden in Ridder iQ. Gezien de verwachting dat bedrijven twee keer zo snel keuzes moeten maken op basis van vier keer zoveel informatie, maakt Ridder iQ uw maakbedrijf klaar voor de toekomst.

Trivest Software Group Artikel ERP Software Vakblad Metaal Vak België

Door de kennis en ervaring op het gebied van automatiseren, heeft Trivest Software Group een unieke implementatiemethodiek weten te ontwikkelen. Dit heeft ervoor gezorgd dat ruim 95% van de implementaties binnen vooraf opgesteld budget en scope afgerond worden.

 

De juiste informatie, realtime, op de juiste plaats

Ridder iQ schotelt u realtime informatie voor. Binnen het pakket is het mogelijk schermen zo in te richten, dat elke gebruiker de informatie kan zien die voor hem relevant is. Had er al een koopdeel binnen moeten zijn? Of dreigt een order onder de gewenste marge te komen? Ridder iQ laat het direct zien, waardoor zoeken naar informatie verleden tijd is. Ridder iQ is standaard verkrijgbaar in verschillende talen. Daarnaast is ‘Connectivity’ één van de pijlers van Ridder iQ. Met de state-of-the-art integratie tooling zijn er tot op heden meer dan honderd integraties gemaakt met derden: van leveranciers, over PLM-integraties tot het aansturen van machines. En voor maakbedrijven die geen heel uitgebreid ERP-pakket nodig hebben om de bedrijfsprocessen te ondervangen, is er Ridder iQ Slim. Een afgeslankte doch zeer complete versie die de ideale oplossing is voor bedrijven tot 25 werknemers. Het ondersteunt uw volledige proces vanaf een aanvraag tot een factuur

Unieke implementatiemethodiek

Trivest Software Group Artikel ERP Software Vakblad Metaal Vak België

Ridder iQ schotelt u realtime informatie voor. Binnen het pakket is het mogelijk schermen zo in te richten, dat elke gebruiker de informatie kan zien die voor hem relevant is.

 

Door de kennis en ervaring op het gebied van automatiseren, heeft Trivest Software Group een unieke implementatiemethodiek weten te ontwikkelen. Deze methodiek is uitgesplitst per branche en complexiteit van een bedrijf en zijn processen. Daarbij wordt gebruik gemaakt van een speciaal ontworpen implementatiedocument. Het omvat een analyse van de bedrijfsprocessen in een blauwdruk, zodat u precies weet hoe uw bedrijf geautomatiseerd wordt met Ridder iQ. Dit heeft ervoor gezorgd dat ruim 95% van de implementaties binnen vooraf opgesteld budget en scope afgerond worden. Dit is uniek in het ERP-landschap. Omdat u baat heeft bij een efficiënte implementatie en zo min mogelijk procesverstoringen, wordt u begeleid door een projectteam. Het projectteam fungeert tijdens het proces als aanspreekpunt en zorgt voor een gedegen oplevering naar support.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.