NLFR

Platform voor de metaal- & staalverwerkende industrie
Hogere productiviteit bij productie van vormen en matrijzen.

Hogere productiviteit bij productie van vormen en matrijzen.

Het assortiment frezen van Dormer Pramet voor de matrijs- en vormenbouw is verder uitgebreid met nieuwe frezen met diameters van 12-20 mm (SCN05C) en van 20-35 mm (SWN04C).

De SCN05C-frezen voor productief kopiëren zijn geschikt voor het bewerken van staal, gehard staal en gietijzer en zijn leverbaar met een diameter van 12 tot 20 mm diameter. De dichte vertanding zorgt voor een productiviteitsverbetering van minimaal 20% ten opzichte van frezen met een standaardspoed.

Dormer Pramet

De dubbelzijdige CNHX05-wisselplaten van Dormer Pramet voorzien van vier snijkanten.

 

Dit wordt ondersteund met een reeks van dubbelzijdige CNHX05-wisselplaten met vier snijkanten. De unieke gepatenteerde Wiper-kanten dragen met een hoogwaardige oppervlaktekwaliteit bij aan kortere bewerkingstijden tijdens het hoek- en vlakfrezen

De SCN05C-frezen zijn geschikt voor contourfrezen, profielfrezen, insteekfrezen en vlakfrezen. Dankzij trillingsreductie is het gereedschap geoptimaliseerd voor soepele bewerkingen van hoeken en uitsparingen.

scn05c-cutters-kopieren

De SCN05C-frezen verhogen de productiviteit tijdens het kopieerfrezen in staal, gehard staal en gietijzer.

 

Dormer Pramet introduceert daarnaast de SWN04C productieve kopieerfrezen. De SWN04C-frees is leverbaar met een diameter van 20 tot 35 cm en voorzien van een ongelijke tandverdeling die bijdraagt aan een optimale oppervlakteafwerking. De frees is bedoeld voor de wisselplaat met maar liefst zes snijkanten.

Kenmerkend voor deze frees is de, ook bij een lange uitsteeklengte, rustige loop en kan mede daardoor worden gebruikt voor contourfrezen, profielfrezen, insteekfrezen en vlakfrezen bij een snedediepte tot 2 mm.

De dubbelzijdige WNHX04-wisselplaat is voorzien van zes snijkanten.

 

Net als de frezen uit de SCN05C-reeks zijn de SWN04C-gereedschappen geschikt voor semi-nabewerkingen en nabewerkingen in staal, gehard staal en gietijzer voor stempel- en matrijsproductie.

De WNHX-wisselplaat met WM-geometrie en de nieuwe hardmetaalsoort M4310 werden recentelijk ingezet voor bewerkingen in gereedsschapsstaal met een snedediepte van 0,5 mm. Bij een snelheid van 196 m per minuut en een voeding van 3.600 mm per minuut verkortte het gereedschap de bewerkingstijd met 45% ten opzichte van een – concurrerend product.

Neem voor meer informatie over de nieuwe producten contact op met het lokale verkoopkantoor van Dormer Pramet of download de nieuwe productbrochure van www.dormerpramet.nl.

De SWN04C-reeks is geschikt voor semi-nabewerkingen en nabewerkingen in staal, gehard staal en gietijzer.

 

Op ons YouTube-kanaal  www.youtube.com/dormerpramet kunt u de nieuwe reeks frezen in actie zien.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.