NLFR

Platform voor de metaal- & staalverwerkende industrie
Innovatie in schijnwerpers op TechniShow 2024

Innovatie in schijnwerpers op TechniShow 2024

Als toonaangevende fabrikant van geavanceerde opslagsystemen zal aalbers|farina zijn nieuwste innovaties en oplossingen voor materiaalopslag en -beheer presenteren tijdens de vooraanstaande beurs TechniShow, die plaatsvindt van 12 tot 15 maart in Utrecht.

De nieuwste generatie magazijnsystemen van aalbers|farina biedt efficiënte en geautomatiseerde opslag van plaatmateriaal en langgoed, waardoor bedrijven hun materiaalbeheer kunnen optimaliseren. En voor bedrijven met beperkte ruimte bieden zij compacte opslagoplossingen die de beschikbare ruimte maximaliseren zonder in te boeten aan toegankelijkheid. Ook presenteren zij de nieuwste softwareoplossingen waarmee klanten hun opslagsystemen eenvoudig kunnen beheren en monitoren.

“We verheugen ons erop om deel te nemen aan de Technishow om onze nieuwste innovaties op het gebied van materiaalopslag te presenteren”, zegt Gijsbert Aalbers van aalbers|farina. “Onze oplossingen zijn ontworpen om de efficiëntie te verhogen, de kosten te verlagen, en de algehele productiviteit te verbeteren voor bedrijven in zowel de plaat- als de langgoedindustrie. We kijken ernaar uit om met bezoekers van de beurs in gesprek te gaan en hen te laten zien hoe onze oplossingen hun bedrijfsprocessen kunnen optimaliseren.”  

TECHNISHOW – HAL 7- STAND A051

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details