Platform voor de metaalverwerkende industrie

NL | FR

Oppervlaktebehandeling

Kwaliteit centraal bij verenfabrikant

hermans1_dsc_0001-kopieren

20 november 2019 Leestijd 3 minuten

Deel dit artikel

De kwaliteit van de producten en het productieproces is nog altijd één van de belangrijkste sleutels voor het succes van een firma. Bij Hermans Verenfabriek besteden ze daarom heel veel aandacht aan die kwaliteit. De firma produceert veren sinds 1951 en is al ruim twintig jaar ISO9001 gecertificeerd. Alle procedures, werkinstructies en kwaliteitscontroles zijn beschreven in het kwaliteitsmanagementsysteem.

Hermans Verenfabriek (Lebbeke) is al meer dan zestig jaar specialist in veren. “We leveren maatwerk volgens plan, model of technische specificaties; in kleine en grote productieseries en altijd volgens de DIN- en ISO-normen”, zegt zaakvoerder Erik Hermans. “Denk niet alleen aan drukveren, trekveren, torsieveren en bladveren, maar ook aan plaat-bewerking en geplooide draaddelen. Als basis nemen we verenstaal, rvs materialen of zachte, niet-geharde materialen.” De medewerkers van Hermans Verenfabriek zijn experts in hun werk. Vakkennis en ervaring leiden tot efficiëntie in elke fase van een project. Het procesmatig gedisciplineerd werken op kantoor en de controle op de producten bezorgen de klanten een snelle orderverwerking zonder verrassingen.

Kwaliteit staat centraal. De controles beginnen al bij het binnenkomen van het staal en zetten zich voort tijdens het instellen van de machines, de productie en het verzenden van de producten naar de klanten.

 

Een betrouwbare partner

Hermans Verenfabriek is al ruim twintig jaar ISO9001 gecertificeerd. In maart van dit jaar behaalde de firma nog de nieuwe ISO9001:2015. Procedures, werkinstructies en kwaliteitscontroles zijn beschreven in het kwaliteitsmanagementsysteem om zo aan de hoge kwaliteitseisen te voldoen. “Kwaliteit staat centraal bij ons. De controles beginnen al bij het binnenkomen van het staal en zetten zich voort tijdens het instellen van de machines, de productie en het verzenden van de producten naar onze klanten”, stelt medezaakvoerder Kris Hermans. “Door het opmaken van tussentijdse meetrapporten tijdens het productieproces wordt de kwaliteit continu bewaakt. Zo worden eventuele productiefouten snel gesignaleerd en kan het proces tijdig bijgestuurd worden.” Het aanhouden van die hoge kwaliteitscriteria maakt van Hermans Verenfabriek een professionele partner voor elke klant. De firma garandeert snelle en betrouwbare levertermijnen voor kleine en grote bestellingen.  

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

louwers mediagroep
 • GWW-BE

  Grond/Weg/Waterbouw

  Platform over infrastructuur, ruimtelijke inrichting, civiele- en openbare werken

  Naar website
 • IA

  Industrial Automation

  Platform over productie- en procesautomatisering

  Naar website
 • IB-1

  Interieurbouw & Schrijnwerk

  Platform voor de interieurbouwbranche

  Naar website
 • ArchiComm-BE

  ArchiComm

  Platform over architectuur, interieur- & landschapsarchitectuur

  Naar website
 • BAVL

  Bouwen aan Vlaanderen

  Platform voor de bouw

  Naar website
 • Bouwmat

  Bouwmat

  Platform over bouwmaterieel & bouwmachines

  Naar website
 • KB

  Keukenbouw

  Platform over design en techniek in de keukenbranche

  Naar website
 • Greenpro

  Greenpro

  Platform voor de tuin- en groenprofessional

  Naar website
 • CLW

  Construire la Wallonie

  Plateforme pour le bâtiment, génie civil et infrastructures

  Naar website
 • Recyclepro

  Recyclepro

  Platform over de gehele recyclingstroom

  Naar website
 • LP

  Lumenpro

  Platform over licht en verlichting

  Naar website
0%

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details