Platform voor de metaalverwerkende industrie

NL | FR

Plaatbewerking

LVD ORGANISEERT VIRTUAL TECH SUMMIT® VOOR PLAATBEWERKINGSBEDRIJVEN

techsummithighres2-kopieren

27 mei 2020 Leestijd 2 minuten

Deel dit artikel

LVD introduceert de Virtual Tech Summit® webinars, online seminaries voor plaatbewerkingsbedrijven, technologie specialisten en industriële professionals om te leren over de nieuwste technologieën, ervaringen te delen en trends te bespreken. De eerste Virtual Tech Summit, Geautomatiseerd plooien: Een blik op de uitdagingen van de nieuwe economie, wordt voor Belgische en Nederlandse bedrijven in het Nederlands georganiseerd op donderdag 4 juni 2020 van 14u00-15u00.

In Geautomatiseerd plooien: Een blik op de uitdagingen van de nieuwe economie wordt nagegaan hoe de proces flow kostenefficiënt geoptimaliseerd kan worden aan de hand van automatisatie en integratie om zo op korte en lange termijn productie op te bouwen en omzet terug te winnen na COVID-19.

Aan het woord komen LVD specialisten Steven Lucas, Press Brake Product Manager, Peter Vandromme, Press Brake Automation Manager en Kurt Debbaut, CADMAN® Software Manager. Gastspreker is Mathijs Kox, Sales Director van Bax Metaal, een succesvol, snel groeiende Nederlandse onderneming die zowel fabrikant als toeleverancier is.

Bax Metaal zal vertellen over hun ervaring met automatisering en hoe hun proces flow de klanten toegevoegde waarde biedt. Stefanie Vandemoortele, LVD Group Marketeer, modereert de webinar.

Registreer hier voor Geautomatiseerd plooien: Een blik op de uitdagingen van de nieuwe economie.

De Virtual Tech Summit webinars zijn gratis en zullen binnenkort ook in andere landen georganiseerd worden.

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Alexander Dewaele

Projectmanager

Meer online zichtbaarheid creëren via Metaalvak? Bel +32 477 22 41 29 of stuur een mail naar onderstaand adres.

0%

    Stuur ons een bericht

    Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

    Details