NLFR

Platform voor de metaal- & staalverwerkende industrie
Topproducten verdienen toptechnologie
Productietechnologie moet vooral blijven draaien om te renderen. De duurzame kwaliteit, daarvoor zorgt TRUMPF. De uitstekende service zodat u snel uit de nood bent geholpen, daarvoor staat V.A.C. MACHINES in.

Topproducten verdienen toptechnologie

Of u nu actief bent als toeleverancier, of als maakbedrijf zelf uw productie in handen wil nemen, u moet kunnen rekenen op toptechnologie om vandaag het verschil te maken in de markt. Machines die de standaard zetten op het vlak van productiviteit, maar zich tegelijk eenvoudig laten bedienen. Wie de markt verkent, komt dan al snel uit bij de plaatbewerkingsmachines van TRUMPF. Kwaliteit die voor zich spreekt, in België en Luxemburg geruggensteund door de uitstekende service van V.A.C. MACHINES. Een 27-koppig serviceteam zorgt dat u altijd het volle rendement uit uw investering haalt. 

Marktleiders zijn marktleider voor een reden. Dat TRUMPF al sinds jaar en dag de eerste keuze is in lasertechnologie en andere plaatbewerkingsmachines, zegt iets over hoe hoog ze innovatie daar in Ditzingen in het vaandel dragen. En dat al honderd jaar. Telkens weer wordt de lat wat hoger gelegd om, op basis van feedback en vragen van klanten, tot machines te komen die efficiënter en flexibeler zijn dan ooit tevoren. De missie? Het verder ontwikkelen en digitaliseren van productietechniek, waardoor deze nog zuiniger, preciezer en toekomstigbestendiger wordt. Het is de combinatie van schier onbegrensde mogelijkheden van het TRUMPF universum en creatieve energie die vandaag nog nauwelijks voor te stellen technologische werelden voor toekomstige generaties schept. Met andere woorden, ook de komende honderd jaar zal TRUMPF verdomd goede machines blijven maken, zodat u concurrentieel kunt blijven.

Dat TRUMPF al sinds jaar en dag de eerste keuze is in lasertechnologie en andere plaatbewerkingsmachines, zegt iets over hoe hoog ze innovatie in het vaandel dragen.

Juiste plaatbewerkingstechnologie voor elk product

Maar productietechnologie moet vooral ook blijven draaien om te renderen. De duurzame kwaliteit, daarvoor zorgt TRUMPF. De uitstekende service zodat u bij problemen snel uit de nood bent geholpen, daarvoor staat V.A.C. MACHINES in. Het familiebedrijf uit Brugge werkt al meer dan 35 jaar als exclusieve leverancier van TRUMPF voor België en Luxemburg. Een succesverhaal. V.A.C. MACHINES kent niet alleen de technologie als zijn broekzak, maar ook de mensen die achter die ontwikkelingen zitten in het hoofdkwartier. Dankzij de rechtstreekse lijnen met de juiste specialisten is uw project altijd in goede handen, of u nu een eenmanszaak, een kmo of een multinational bent. Of u nu wilt ponsen, plooien of laseren, of… Het aanbod van TRUMPF is er immers één in de breedte, met voor elk wat wils: van instapmodellen tot hightech productiemachines.   

Stand-alone of tot de tanden geautomatiseerd, om ten dienste te staan van uw producten en processen. En met de nodige ondersteunende software om al uw processen aan elkaar te knopen en inzichtelijk te maken.

Dankzij de rechtstreekse lijnen met de juiste specialisten in het hoofdkwartier in Ditzingen is uw project altijd in goede handen, of u nu een eenmanszaak, een kmo of een multinational bent.

Service waarop u kunt rekenen

V.A.C. Machines bouwt niet alleen een duurzame relatie uit met zijn partners, maar ook met zijn klanten. Met in België meer dan 1.000 geleverde en geïnstalleerde laser- en plaatbewerkingsmachines zijn dat er heel wat. Klanten die vaak al jaren kind aan huis zijn, en dat heeft maar één reden: die tandem van toptechnologie en topservice. V.A.C. MACHINES kan daarvoor rekenen op een team van 45 ervaren medewerkers. 27 onder hen dragen het visitekaartje service-engineer. Samen zijn ze goed voor meer dan 300 jaar aan ervaring in plaatbewerkingstechnologie. Ze kennen de maakindustrie door en door, en weten hoe belangrijk het is dat u zo snel mogelijk weer aan de slag bent. 

Daarvoor worden geen middelen gespaard. De meeste machines beschikken over remote access. Meer dan de helft van de service-aanvragen kan zo al opgelost worden. Daarnaast is er de service-app. De service-engineers krijgen daarmee al heel wat nuttige informatie aangereikt om in geen tijd tot een oplossing te komen.    

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.