Platform voor de metaalverwerkende industrie

NL | FR

Nieuws

Naar de finish met Q-Fin!

IMG_20221005_130711-scaled

1 maart 2023 Leestijd 2 minuten

Deel dit artikel

Q-Fin maakt zich klaar voor de volgende vakbeurs, Machineering 2023. Van 29 tot en met 31 maart is Q-Fin in te vinden bij de Brussels Expo waar Q-Fin haar innovaties zal tonen tijdens de Machineering beurs. Q-Fin nodigt u graag uit voor een bezoek aan de stand. U kunt ons vinden op stand nummer 178.

Q-Fin heeft ook de afgelopen tijd niet stil gezeten. Daarom pakt Q-Fin nu alle kansen om haar kennis en kunde bij het groter publiek kenbaar te maken. Met onze machines helpen we ondernemers, met meer plezier, verwachtingen van klanten en collega’s te overtreffen.

Ook dit jaar tijdens de Machineering heeft Q-Fin enkele ontwikkelingen weer bij. Vol trots presenteren ze de F1200, F200 inclusief afzuiging en de topgrinder aan het grote publiek.

De F1200 is een 1200 millimeter brede, 3 stations ontbraam- en finishmachine. Het eerste station is een slijpband, gevolgd door 2 maal een dubbele borstelrij. Een supersnelle oplossing voor het nabewerken van metalen plaatdelen tot 1200 mm breed. De F200 is Q-Fin’s kleine krachtpatser, welke geschikt is voor het ontbramen en afronden van plaatdelen van 10 tot 200 mm breed. Deze F200 is aangesloten aan Q-Fin’s afzuiger de WES. Met de WES wordt slijpstof veilig afgezogen zonder drukverlies en wordt brandgevaar uitgesloten met het natwerkende afzuigsysteem. De Topgrinder is Q-Fin’s manuele finishmachine voor het ontbramen, afronden, slijpen en polijsten van metalen delen.

Verder zal de beurs in het teken staan van procesbeheersing rondom de ontbraammachine. Q-Fin ziet dat steeds meer bedrijven zich hier mee bezig houden. Q-Fin speelt op deze vraag in is bezig met de ontwikkeling van een aanbod om het proces te optimaliseren.

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Alexander Dewaele

Projectmanager

Meer online zichtbaarheid creëren via Metaalvak? Bel +32 477 22 41 29 of stuur een mail naar onderstaand adres.

0%

    Stuur ons een bericht

    Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

    Details