NLFR

Platform voor de metaal- & staalverwerkende industrie
Natte schuurmachines voor perfecte snijkanten en oppervlaktes

Natte schuurmachines voor perfecte snijkanten en oppervlaktes

Vrij configureerbare, nat werkende schuur- en ontbraammachines die garant staan voor maximale flexibiliteit en compromisloze materiaalmix. Dat is waar de nieuwe generatie Lissmac SMW5 voor staat. Naast het volledig nieuwe design overtuigt deze machinegeneratie door de modulaire opbouw waarmee klanten meer flexibiliteit hebben bij de integratie binnen de bestaande productiestructuur. Verdere verbeteringen betreffen het nieuw ontwikkelde planetenkopaggregaat in de machine waarmee een richtingloos krasbeeld aan het oppervlak en een perfecte afronding aan de snijkanten gemaakt kan worden na het ponsen of lasersnijden. 

De nieuwe Lissmac SMW5 serie is de perfecte technologie voor natschuren en levert maximale flexibiliteit omdat men compromisloos materiaal kan mixen. De machine met een volledig herwerkt design is een uitermate sterke allrounder die zowel kan dienen voor ontbramen als voor het afronden van ongelijkmatige snijkanten of zelfs oppervlakte finishing. De Siemens besturing is bijzonder intuïtief, zodat ze zich eenvoudig laat bedienen en ook voorbereid op Industrie 4.0. In functie van uw toepassing en uw producten kan de Lissmac SMW5 vrij geconfigureerd worden. Werkbreedtes van 950, 1.350 en 1.650 mm bieden een passend formaat voor uw volledige werkstukassortiment.

Overzicht Lissmac Producten

• SBM Serie: Droge machines voor zeer efficiënte dubbelzijdige bewerking aan alle snijcontouren (buiten en binnen contouren) van plaatwerk in één doorgang;

SMD 5 serie: Vrij configureerbare droge schuur- en ontbraammachines van de SMD 5 serie zijn echte allrounders als het aankomt op ontbramen en oppervlakte finishen;

• SMW 5 serie: De nieuwe machinegeneratie voor vrij configureerbare natte schuur- en ontbraammachines;

• SMD 1 serie: Eenvoudig, betaalbaar en kwalitatief – droge machines voor bewerking van plaatwerk;

• SMD 132 PLUTO: Slak verwijderen, ontbramen en kanten breken van platen volgens droog bewerkingsprincipe. Deze machine zorgt voor een krachtige bewerking van plasma en autogeen gesneden werkstukken. Slok verwijderen, ontbramen en kanten breken kan allemaal in één doorgang gebeuren. Dankzij de zeer flexibele ontbraamwals is het mogelijk om tot 6 mm te compenseren voor materiaaltoleranties en kromme werkstukken. De kanten worden gebroken door twee tegengestelde walsborstels.  

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details